Digidexo.com

Flere Sklerose Symptomer

Multippel sklerose er en potensielt ødeleggende sykdom som kan være vanskelig å diagnostisere. Ifølge Mayo Clinic, diagnostisere multippel sklerose er en prosess for å bruke blodprøver og bildebehandling skanner for å utelukke alle andre muligheter før det er det eneste alternativet til venstre. På dette tidspunktet er det ingen kur for tilstanden. Behandlingen fokuserer vanligvis på å lindre symptomene som de dukker opp og forbedre livskvaliteten så mye som mulig.

Identifikasjon

Multippel sklerose er en farlig nerve tilstand som kan resultere i varige nerveskader. Det oppstår når kroppens immunsystem begynner å angripe og undergraver det beskyttende vevet som omgir nervesystemet. Dette fører til forstyrrelser i nerveimpulser som sendes mellom hjernen og resten av kroppen. Ettersom tilstanden vedvarer, kan det begynne å angripe og svekke nerver selv, gjør dem ubrukelige. Nervene kan ikke bli helbredet eller reparert, og skaden blir permanent.

Typer

Noen av de tidligste symptomene på multippel sklerose bære ubehagelig opplevelser eller muskelspasmer. Disse symptomene er et tilbakevendende følelse av nummenhet i kroppen som kan gjøre kroppen føles svak. Vanligvis er dette symptom vil oppstå i en halvdel av kroppen i en tid - til venstre eller høyre halvdel, eller den øvre eller nedre halvdel. Det kan være en kriblende følelse som oppstår uten grunn i tilfeldige deler av kroppen, og det kan også være en sporadisk skyting smerte.

Effekter

Som multippel sklerose fremskritt, vil den begynne å vise ulike symptomer. Noen av de mer vanlige senere symptomer på tilstanden involvere synet. Det kan være en progressiv tap av synet på ett eller begge øyne. Det vil vanligvis starte med ett øye og sakte flytte til den andre. Dette kan noen ganger være ledsaget av kraftig smerte hver gang øyet beveges. Det kan også være anfall av dobbelt syn eller tåkesyn som synes å vare lenger hver gang de oppstår.

Potensiell

Motorisk koordinasjon begynner å svekkes som følge av multippel sklerose, og dette kan produsere noen svært merkbare symptomer. Koordinering er berørt, og dette kan føre til en persons tur å se ustabilt eller ustø. Det kan også være en og annen tremor eller delvis anfall. Personen kan også oppleve anfall av svimmelhet på tilfeldige øyeblikk som kan resultere i besvimelse.

Betraktninger

The Mayo Clinic tyder på at det i mange tilfeller kan symptomene på multippel sklerose kommer og går. Det er mulig at symptomene kunne gå inn i remisjon for en lengre periode. Dette betyr ikke at tilstanden har blitt kurert. Symptomene på multippel sklerose kan forsterkes dersom det er en økning i kroppstemperatur.