Digidexo.com

Infrarød laser behandling for muskel tårer

Infrarød laser behandling for muskel tårer


En muskel tåre, også referert til som en belastning eller trekke, er en vanlig skade blant idrettsutøvere og aktive mennesker likt. Du har ca 300 muskler i kroppen din som gir handlingen til dine lemmer og definisjonen til kroppen din. De musklene som er mest sårbare for en belastning er hamstring (kjører bak ryggen på bena) og quadriceps (som går langs toppen av lårene). Standard behandling innebærer hvile, is, kompresjon og smertestillende. En mindre akseptert tilnærming er lavt nivå laser eller infrarød, terapi, som er bredere kalles elektroterapi.

Betydning

Det er tre grader av muskelspenninger. De første-graders varianter er veldig mild, kalt trakk muskler, og involverer bare ca 5 prosent av vevet. I en annengrads tåre, enhver bevegelse utløser smerte, og et brak kan danne. Kan være svært smertefullt å gå eller stå. En tredje grad rive involverer den fulle bredde muskel, og danner en meget stor, svært smertefull og blødning klump internt. Sammentrekning av muskelen kan være umulig. For riktig helbredelse, er kirurgi ofte indisert.

Low-Level Laser Therapy

For behandling av muskelsmerter og tårer, har lavt nivå laser terapi (LLLT) blitt brukt i Asia og Øst-Europa i løpet av de siste tiårene, sier nettsiden Dynamic Chiropractic. LLLT er ikke en vanlig terapi i Vesten. Imidlertid, er effekten av lasere i medisin veldokumentert. Mindre godt forstått er laser terapi for biostimulation. Ideen bak denne behandlingen er at lasere ansatt ved lavere energinivå kan endre cellefunksjon uten innføring av varme, og dermed påskynde vev reparasjon, redusere betennelse og lettelser smerte.

Funksjon

Når lavt nivå lasere strålebehandling muskler og annet vev, to ting skje. Det er det som kalles fotonabsorpsjon, eller absorpsjon av lys, i tillegg til flekker skapelsen. I fotonabsorpsjon, molekyler i cellens mitokondrier (energi kraftstasjoner innenfor cellen) omdanne kjemisk energi til energi i cellen kan brukes. Nøkkelen til lav-nivå laser prosessen er speckle felteffekt, forklarer Momentum Chiropractic, som innebærer å fokusere laserstrålen dypt inn i vevet, godt utover overflatenivå.

Clinical Evidence

Dynamisk Kiropraktikk proklamerer at mer enn 2500 studier har blitt utført for å vurdere effekten av LLLT for bruk i Europa og Asia. Behandlingen har ikke fått utbredt godkjenning i Nord-Amerika, men. I en studie peker til Dynamic Chiropractic, mer enn 4000 pasienter med tilstander som leddgikt, muskelsmerter, spenning myalgi og tendinitt gjennomgikk et kurs av lavt nivå lysterapi med betydelige resultater, selv om den spesifikke studien ikke ble navngitt. Undersøkelsen konkluderte med at om lag 80 prosent av fagenes symptomene ble sterkt redusert etter et kurs av infrarød laser bestråling.

Risiko og retningslinjer

Dynamisk Kiropraktikk forklarer at lavt nivå lasere er en ubetydelig risiko for bruk i forskning og av utøvere, som klassifisert av Food and Drug Administration. Terapeutiske lasere kan benyttes i USA bare innenfor rammen av en pleier praksis. Når det gjelder forskning, må LLLT retningslinjene følges nøye, med detaljene i eksperimentell protokoll overvåkes av en uavhengig vurdering bord. De eneste landene dermed langt for å ha lagt ut retningslinjer LLLT og sette opp vurderingskomiteer er Florida og Massachusetts.