Digidexo.com

Hjem rette for avkalking

Hjem rette for avkalking


Avkalking er et problem forbundet med bein i kroppen din, spesielt med tennene. Avkalking er tap av kalsium i skjelettet, noe som svekker dem, forlater dem mer sannsynlig å bryte eller utvikle abscesser. Osteoporose kan være forårsaket av avkalking. Verken tilstanden er irreversibel hvis behandlingen starter tidlig, og du kan ta skritt før avkalking begynner å unngå det helt.

Årsaker

Når for mye plakk bygger seg opp på tannemaljen begynner avkalking. Det er hva som forårsaker hull i tennene til å danne. Årsakene til osteoporose er ikke fullt ut kjent, men det skjer når benet, som i hovedsak er laget av kalsium, begynner å miste sin masse.

Tegn på Hulrom

Hulrom kan vanligvis først ses som hvite flekker på tannemaljen. Dette er en indikasjon på at avkalking har begynt. Du kan også begynne å oppleve tannpine eller ising i tennene, som begge er indikatorer for at avkalking prosessen har begynt i tennene.

Forebygging Hulrom

God munnhygiene er det beste forebygging av avkalking i tennene. Du bør pusse tennene og bruke tanntråd mellom dem to ganger om dagen. Prøv å gjøre dette etter måltider, og du vil bidra til å unngå at det samler seg plakk. Hvis problemet ditt er en tannpine, prøve å ta en spiseskje med squash frø olje i morgen.

Tegn på osteoporose

Osteoporose kommer på gradvis og ikke er lett synlig. Men når avkalking har påvirket skjelettet du kanskje merke ryggsmerter (dette kan være forårsaket av brukket ryggvirvler), tap av høyde, slumping holdning eller benbrudd. Dessverre, hvis disse skiltene bli klart, er din osteoporose på et avansert stadium.

Forebygge osteoporose

Den beste hjem rette for osteoporose er å hindre det ved å sørge for at du tar i nok kalsium gjennom hele livet. Meieriprodukter er en god kilde til kalsium, men du kan også få det fra mandler, brokkoli, spinat og andre matvarer. Du bør også sørge for at du får nok vitamin D daglig og trener regelmessig. Ta minst 400 IE hver dag, ifølge Mayo Clinic. Vektbærende øvelser og effekt øvelser hjelpe bein vokser seg sterkere, noe som bidrar til å gjøre dem motstandsdyktige mot osteoporose.