Digidexo.com

Hva er symptomene på stress hos barn?

Stress hos barn kan være forårsaket av familieproblemer hjemme, faglig og gruppepress, visse medisinske tilstander og personlighetsfaktorer som høy egen forventninger. Symptomene på stress hos barnet ditt er mulig å behandle med endringer i inn-og medisinsk behandling, og symptomene kan utvikle seg sakte over tid eller plutselig, avhengig av årsaken. Ifølge Mayo Clinic og American Academy of Pediatrics, symptomene på stress hos barn inkluderer humør og atferdsendringer.

Pain

Barnet kan klage over hyppige smerter som hodepine, magesmerter eller andre smerter i hele kroppen, som kan være forårsaket av stress og kan resultere i hyppige fravær fra skolen.

Tilbaketrekking

Stress kan føre til at barnet å trekke seg fra deltakelse i familie, sport og skoleaktiviteter og kan resultere i en dårlig faglig eller sportslige prestasjoner.

Mood Endringer

Humørsvingninger som irritabilitet, blir lett frustrert, sint eller lei eller ulydig foreldre og lærerveiledningen er symptomer på stress hos barn.

Fysiske endringer

En ellers uforklarlig gevinst eller tap av vekt, en tilbakevending til sengevæting og plukke på huden eller trekke håret er fysiske endringer hos barn som kan være forårsaket av stress.

Betraktninger

Symptomene på stress i barnet ditt kan ikke være opplagt, og du kan ikke anerkjenne dem som en alvorlig tilstand. Hvis venstre uløst, stress kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Forebygging / løsning

Hvis du begynner å legge merke til symptomer på stress hos barnet ditt, snakker med barnet, skoleledere og profesjonelle rådgivere kan hjelpe barnet ditt behandle symptomer på stress på en produktiv måte.