Digidexo.com

Symptomer på lav kalium klorid

Symptomer på lav kalium klorid


Ifølge Oregon State University, er kalium en vesentlig elektrolytt og mineralet i kroppen. Kaliumklorid er en kjemisk forbindelse som inneholder både kalium og klorid-salter; Denne kombinasjonen er vanlig i mange kosttilskudd ment å løse kaliummangel. Lave nivåer av kalium klorid forårsake muskelsvakhet og tretthet. Den medisinske termen for kaliummangel er hypokalemi.

Hjerteproblemer

Ifølge Mayo Clinic, er kaliumklorid avgjørende for hjerte og nerve-funksjon. Hjertet trenger kalium å slå skikkelig. Lave nivåer av kalium kan føre til en unormal hjerterytme og høyt blodtrykk. Kalium manglene er ofte et resultat av dårlig diett. Matvarer som bananer, kjøtt og mørkegrønne bladgrønnsaker fylle kalium i kroppen. Kaliumklorid kosttilskudd er også anbefales for folk med svært lave nivåer av kalium.

Muskelkramper og svakhet

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan en kaliummangel føre til muskelkramper og svakhet. Kalium-klorid og andre former for kalium bidrar til å opprettholde sunne nerver og muskelfibre. Folk som er mangelfull kan våkne opp om natten med leggkramper og erfaring svakhet når han går.

Fatigue

Et annet tegn på et lavt kaliumklorid nivået er tretthet. Fordi lav kalium er knyttet til endringer i stoffskiftet, musklene ikke får nok næring til å flytte en person gjennom hans eller hennes daglige oppgaver og personen føler ofte sliten.