Digidexo.com

Hva er de syv stadier av sorg Cycle?

Hva er de syv stadier av sorg Cycle?

Mange typer tap kan føre til sorg eller emosjonelle lidelser. De fleste forbinder sorg med døden, som er den mest intense sorg. Andre typer tap inkluderer forholdet breakup, helse eller jobb tap, tap av drømmer om økonomi, alvorlig sykdom av en kjær, abort og tap av sikkerhet eller vennskap. Enda mindre intense tap, slik som flytting, eksamen, å selge en bolig eller avgang kan føre til sorg. Alle kan ikke behandle gjennom sorgen stadier i samme rekkefølge, og noen mennesker kan ikke oppleve ett eller flere av etappene.

Shock

Under den første fasen av sorg, beskytter kroppen seg gjennom sjokk, vantro og fornektelse. Dette nummenhet gir deg følelsesmessig beskyttelse, slik at du ikke er helt overveldet, som kan vare i flere uker. Forventer en telefon fra den avdøde kjære eller å se på klokken, venter på ham til å gå inn døren er vanlige reaksjoner.

Tristhet

Tristhet, smerte og skyld følge den andre fasen av sorg. Etter sjokket har lagt seg, kan smertene helt overvelde deg til tider. Ved å trosse det fullt ut, vil du være i stand til å gå gjennom dette stadiet på en sunn måte. Angrer kan spille en rolle som du husker måter kunne du ha bedre demonstrert din kjærlighet. Denne fasen er erfarne på tvers av kulturelle grenser over hele verden.

Making tilbud

I denne tredje fasen, mange mennesker gjør urealistiske løfter de ikke kan holde. Du kan prøve å prute med Gud eller en høyere makt til å bringe personen tilbake.

Anger

Under den fjerde etappen av sorg, kan sinne føre til lufting. Mens dette kan være konstruktiv, være forsiktig at det ikke ødelegger andre allerede stresset relasjoner. Vanlige gjenstander av sinne inkluderer Gud, deg selv og legene. Du kan selv være sint på din avdøde kjære og spør: «Hvordan kunne du forlate meg?"

Depresjon

Det femte trinn av sorg, depresjon, kan også være en del av prosessen. Denne fasen er en tid for refleksjon av tidligere minner og både gode og dårlige tider. Dette depresjon er ikke klinisk, men hvis ukontrollert, det kan sykle til mer alvorlige problemer.

Frykt

Frykt og angst betegne den sjette etappen av sorg. Du kan tenke på din egen død eller død av andre nære familiemedlemmer. Tapet kan også utløse panikkanfall. Du lurer kanskje på hvordan du kan oppnå alt du trenger å gjøre og føle seg overveldet.

Håper

Den siste fasen av sorg beveger seg mot fremtiden med håp. Selv om dette betyr ikke umiddelbar lykke, kan du begynne å planlegge aktiviteter for fremtiden. Den overveldende smerte vil være borte, men søte minner vil forbli. Joy vil til slutt komme.