Digidexo.com

Naturlige dietter for barn med ADHD

Mange foreldre foretrekker å unngå medisiner for sine barn med ADHD eller ADD. For noen barn kan gjøre enkle kosten modifikasjoner bedre fokus og atferd. Retten naturlig kosthold kan variere avhengig av barnet, men kan gjøre en stor forskjell i livskvalitet og med tillate barn å redusere eller eliminere medisiner som Ritalin, Adderall eller Strattera. Mens disse kosttilskudd endringer er sunt og fornuftig, gjør konsultere ditt barns helsepersonell før redusere eller eliminere medisiner.

Feingold Diet

Feingold diett er ofte forsøkt å behandle symptomene på ADD og ADHD. Denne dietten eliminerer kunstige fargestoffer, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Aspirin og salicylate inneholder matvarer er også eliminert i fase én av dietten. Kosten modifikasjoner og endringer i Feingold dietten er ganske enkelt å implementere, som de rett og slett krever å kjøpe mer naturlige varianter av matvarer du vanligvis tjener. Mens statistikken varierer, Feingold Association i USA hevder så mange som 90 prosent av barn med ADHD og ADD vil dra nytte av denne dietten i større eller mindre grad.

Generelle anbefalinger

Mens det er flere spesifikke dietter designet for barn med ADHD, betyr det medisinske miljøet enige om noen generelle retningslinjer som foreldre kan ønske å følge. En høy-proteindiett kan være fordelaktig, sammen med høyere nivåer av komplekse karbohydrater og lavere nivåer av enkle karbohydrater. Ekstra Omega-3 fettsyrer er et godt valg for hjernens helse generelt. Du kan også ønske å snakke med ditt barns helsepersonell om mulig vitamin eller mineral tilskudd som kan imøtekomme barnets behov. En matdagbok kan hjelpe deg til å merke noen problematiske matvarer eller tilsetningsstoffer.

Gluten Free Kasein Free Diet

Mange eksperter plassere ADD og ADHD på autismespekteret, og noen foreldre finner ut at en diett som vanligvis brukes for barn med autisme hjelper sine ADHD barn. GFCF diett fjerner alle matvarer som inneholder gluten, et protein som finnes hovedsakelig i hvete, samt alle matvarer som inneholder kasein, et meieri protein. Mange familier bruker en GFCF diett også eliminere tilsetningsstoffer som foreslått av Feingold diett. Denne dietten er vanskeligere å følge enn de andre naturlige dietter for ADHD som ofte foreslått, men kan ha en betydelig innvirkning på atferd og livskvalitet for noen barn.