Digidexo.com

Hva er årsaken til migrene hodepine hos barn?

Hva er årsaken til migrene hodepine hos barn?

Statistikk viser om lag 10 prosent av barna lider av migrene, og om lag 20 prosent av dem har hatt sitt første angrep i en alder av 5. Årsaker til disse hodepine er lik migrene triggere for voksne.

Slektstreet

Flertallet av barn som lider av migrene har en familiehistorie med sykdommen. Det trenger ikke å være mamma eller pappa. Hvis bestemor eller en tante lider av migrene, de er familien link.

Sleep

I mange tilfeller er en mangel på søvn årsaken til barnets migrene, og ofte kan ta en lur gi lindring.

Mat

Matvarer som forårsaker migrene inkluderer sjokolade, ost, nøtter, MSG, sukker og koffein. Skipping måltider kan også være et problem. Pass på at barnet ditt har regelmessige måltider.

Sykdom og skade

Sykdommer som influensa eller en ørebetennelse kan føre til et angrep. Vær også oppmerksom på mulige hodeskader fra en ulykke eller et fall.

Stress

Bekymre seg om foreldrenes skilsmisse, uenigheter med venner og frykt for lærere eller vanskelige tester kan alle være eksempler på situasjoner som kan føre til migrene hodepine for barn.

Miljø

Miljømessige årsaker inkluderer vær endringer, sterke lukter, høye lyder og skarpt lys.

Forskjeller mellom ditt barns Migrene og Yours

Smerte er ofte på begge sider av barnets hode og rundt øynene, ikke ensidig smerte voksne vanligvis opplever. Barn kan ikke ha en faktisk hodepine og i stedet lider av magesmerter eller følsomhet for lys og lyd. Rådfør deg med lege før behandling av barnets migrene med over-the-counter medisiner.