Digidexo.com

Brown Rice & Vegetabilske dietter

Brown Rice & Vegetabilske dietter


Brun ris, frukt og grønnsaker er betraktet som en sunn del av enhver diett som også kan hjelpe deg revitalisere din kolon og gå ned i vekt. Ved å la kimen og kli intakt, blir kroppen mer viktige næringsstoffer fra ris, inkludert fiber som gjør at du føler deg mer full. En diett, alltid anbefalt i konsert med en øvelse diett, er en syv-dagers kjøring av noe annet enn brun ris, frukt og grønnsaker.

Grunnleggende

Høy i fiber, vitaminer og mineraler, en syv-dagers rensing kurset anbefales som en topp naturlig kosthold cleanser av Justcleansing.com, er høy i fiber, vitaminer og mineraler som er nødvendige for å rense fordøyelsessystemet av giftstoffer, mens det krever kroppen til å brenne ekstra fett for livsopphold. Fordelen: porsjonene er ikke begrenset; bare spise sakte slik hjernen din forteller deg tidligere når du er full. Ulempen: brun ris, frukt og grønnsaker for sju rette dager.

Hva er i, hva som er

Den strenge brun ris kosthold bør ikke inkludert alt annet enn frisk frukt, grønnsaker, brun ris og krydder du trenger å gran ting opp. Selv om dette kan høres lite appellerende for noen, er olivenolje tillatt, så en rekke wokretter eller sauser er tilgjengelige - krydret med hvitløk, løk, chili og andre krydder, unntatt salt. En mer utvidet brun ris og grønnsaker diett overganger i lys proteiner som fisk, bønner, tofu og andre korn.

Fordeler

En ris diett har dannet midtpunktet Rice Diet programmet siden 1939, da den i-pasient vekttap senter åpnet sine dører i Durham, North Carolina. Dens spiseplass kalles "The Rice Hut." Selv om lette proteiner inngår i regimet, erkjenner den like stor betydning for muskelbygging i vekttap, ris, hele korn, grønnsaker og frukt retter er omtrent fire femdeler av tilbud. Klinikken meny er spioneringen i forbindelse med fitness og en mindfulness komponent.

Noen ideer

Justcleansing.com anbefaler fem mindre måltider gjennom dagen, og starter med en full mage av frukter som bananer og juice, deretter til en lunsj med ris og grønnsaker, en ettermiddag snack av frukt eller grønnsaker, en middag med brun ris og grønnsaker igjen, så ingenting, men frukt eller grønnsaker som nighttime snacks. Det tar kreativitet til å inspirere denne ukelange vekttap push, men noen kilder som Food Network står klar til å hjelpe deg med å krydre ting opp.