Digidexo.com

Salt & Heart Disease

En av de mest vanlige ingredienser i maten vår kan bidra til å forkorte vår levetid ved å øke vår risiko for hjertesykdom. Den ingrediensen er salt.

Natrium

Definitive bevis har knyttet hjertesykdom og salt. Vanlige helseproblemer forbundet med for mye salt inntak inkluderer høyt blodtrykk (hypertensjon). The American Heart Association anbefaler en diett av mindre enn 2300 mg natrium per dag, men enkelte grupper av mennesker (svarte og middelaldrende mennesker som lider av hypertensjon) bør bare konsumere 1500 mg natrium per dag, ifølge American Heart Association.

Hjertesykdom

Hvis folk reduserte sitt daglige inntak av salt, kan de redusere sine sjanser for å få hjerte-og karsykdommer med 25 prosent, ifølge National Institutes of Health. En studie, med tittelen Trials of Hypertension Prevention, Faser I og II, fant at deltakerne spenner fra alderen 30-54 senket sin risiko for hjertesykdom betydelig etter å redusere inntak av natrium. Også kuttet disse deltakerne sin risiko for hjertesykdom med 25 prosent opp til 15 år senere. Totalt dødelighet ble satt ned med 20 prosent. Alle deltakerne hadde dette til felles: De ble lært hvordan å leve en livsstil med redusert inntak av natrium, som involverte større oppmerksomhet til matvalg og forberedelse.

Hypertensjon

Det var en annen studie å følge opp resultatene av den forrige rettssaken. Totalt 1191 deltakere var involvert. Målet med testen var å studere sammenhengen av vekttap og redusert saltinntaket i løpet av en fire-til fem-års spenn. Gjennomsnittsalderen for kontroll deltagerne var 30 til 54 år gammel. Tilsvarende endringer i livsstil ble lært og implementert, som den første casestudie og resultatene viste en positiv blodtrykk effekten av en reduksjon av daglig natrium. Alle personer som er involvert startet eksperimentet med høy til normalt blodtrykk. Med høyt blodtrykk er en viktig årsak til hjerteinfarkt og en rekke andre medisinske problemer, denne endringen effektivt senket deres rate av hjertesykdom.

Bevissthet

Redusere inntak av natrium for å bedre hjerte helse innebærer å være bevisst på hva du spiser. Matvarer enten inneholde naturlig eller tilsatt natrium. Les mat etiketter før du kjøper. Vanlig bordsalt er 40 prosent natriumklorid mens bearbeidet mat inneholder natrium når deres ernæringsmessige etikettene har begrepene "brus", "natrium" og "NA" skrevet på dem. Unngå unhealthful matvarer og integrere usaltet matvarer i en konsekvent diett, erstatning salt for mat ekstrautstyr for å unngå å gå nedover veien for å utvikle hjertesykdom.

Konklusjon

Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken i USA, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Spise junk og rask mat med høyt natrium innhold i stedet hjemmelaget, sunn mat bidrar mightly å heia sykdom. Inkluder grønnsaker i dine måltider, kutte ut rask mat og gjøre en bevisst innsats for å kutte ned på salt. Du og ditt hjerte vil være til nytte.