Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på 1800 kalorier

Hvordan å miste vekt på 1800 kalorier


Å miste vekt er ikke rocket science. Hvis du bare starte en ny diett diett, kan du føler deg tvunget til å telle karbohydrater-til-fett ratio eller få den perfekte mengden fiber. Mens disse tingene er viktig for ernæring, er de ikke nøkkelen til vekttap. Nøkkelen til vekttap er å brenne mer kalorier enn du tar inn. Så det er mulig å gå ned i vekt og holde den av uten å kutte ut noen matvaregrupper eller gi opp ørkener helt. Avhengig av kroppen din, kan du gå ned i vekt på en sunn tempo på en robust 1800 kalorier om dagen.

Hvordan å miste vekt på 1800 kalorier

•  Gå til legen din. Hvis du er overvektig, så Shedding de ekstra pounds bør forbedre helsen din. Men før du tar fatt på noen diett eller trening plan, sørg for å konsultere legen din først for å være sikker på at du er frisk nok til å begynne en ny rutine. Legen din kan også være lurt at du på en spesiell diett som passer for dine helsemessige bekymringer.

Ta en titt på hva du spiser. En viktig ting å gjøre før du starter en ny diett er å ta en titt på dine gamle matvaner. Prøv å holde en matdagbok og for en uke skrive ned alt du spiser. Du kan bli overrasket over hvor mange kalorier du tar i per dag, og kutte ned til 1800 kalorier per dag kan være enklere enn du trodde.

Beregn din metabolic rate. Dette er noe du kanskje ønsker å snakke med legen din om, men det finnes også en rekke online kalkulatorer som vil hjelpe deg å finne ut dette nummeret. Beregne din metabolske vekt sammen med aktivitetsnivået ditt vil avgjøre hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde eller gå ned i vekt. Disse tallene er vanligvis bare ballpark estimater; caloric behov kan skifte avhengig av kroppssammensetning og selv genetikk. Men, er omtrentlig et godt sted å begynne.

Du kan ha 1800 kalorier per dag, og har fortsatt interessante og tilfredsstillende måltider. Du vil ønske å unngå visse caloric feller som juice, brus og andre kalori-laden drikker. Kutte ned på bearbeidet mat og snacks vil også hjelpe deg å nå dine mål. Prøv å sørge for at kostholdet ditt inneholder en sunn balanse av hele korn, magre proteiner, frukt, grønnsaker og andre hel og naturlig mat.

Legg trening til rutine. 1800 kalorier kan fortsatt være for mye for deg å gå ned i vekt basert på ditt aktivitetsnivå. Hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt samtidig som ditt daglige kaloriinntak på 1800 kalorier, må du legge til trening til rutine. Enhver kardiovaskulær trening vil gagne deg; ikke viker unna fra lav intensitet former for trening som sykling eller gange heller. Styrketrening og kardiovaskulær trening vil også bidra til å øke stoffskiftet.

Hint

  • Dietter ikke bety deprivasjon. Du trenger ikke å kutte ut alle desserter å gå ned i vekt. Vær oppmerksom på din del størrelser.
  • Hvis du er en kvinne, bør du ikke la kaloriinntaket være lavere enn 1200. Hvis du er en mann, bør du ikke la den falle under 1800. Dette er bare generelle retningslinjer, men.