Digidexo.com

Hva er tegn på et raskt stoffskifte?

Den viktigste tegn på å ha et raskt stoffskifte er enkel: å kunne spise masse sunn kalorier uten å få vekt og legge kroppsfett. Med et raskt stoffskifte, kan kroppen bruke kalorier effektivt og sjansene for de kaloriene blir lagret som fett er redusert.

Ernæring

Visse matvarer kan bidra til å øke stoffskiftet, slik som høy-protein matvarer og de høyt i fiber. Raffinert sukker og junk food kan kaste stoffskiftet av sporet.

Måltid Timing

Å spise om fem eller seks små måltider og snacks hver dag, i stedet for tre store måltider, holder metabolismen fra slippe.

Vann

Økende vanninntaket bidrar også til å holde stoffskiftet stødig.

Sleep

Det er også viktig å få nok søvn til å opprettholde et høyt stoffskifte. Mangel på søvn kan hindre kroppens evne til å fordøye karbohydrater og kan også gjøre at du føler deg sulten.

Trening

Trening er trolig den beste måten å øke stoffskiftet. Ikke bare vil du brenne kalorier mens du trener, men din hviler stoffskiftet vil også øke.

Misforståelse

Noen ekstreme kroppsbyggere våkne opp midt på natten for å spise; de antar at å spise mange små måltider bør videreføres under sover timer. Men det er viktig å få rikelig med uavbrutt søvn, og spise sent på kvelden er ikke nyttig for vekttap mål.