Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av Varicella Zoster Virus

Hvordan bli kvitt av Varicella Zoster Virus


Varicella zoster er viruset som forårsaker vannkopper hos barn, og helvetesild (herpes zoster), eller av og til postherpetisk nevralgi hos voksne. Dette viruset er nært knyttet til herpes simplex, som er viruset som forårsaker forkjølelsessår. Som herpes simplex, når en person har lidd av varicella zoster, forblir viruset latent i kroppen. Heldigvis er det vanligvis enkelt å kvitte seg med sykdommer forårsaket av dette viruset, og også for å drepe eventuelle viruspartikler som kan forbli på overflater på grunn av kontakt med en smittet person.

Hvordan bli kvitt av Varicella Zoster Virus

Forebygging

•  Spør legen din om varicella zoster vaksine, som er tilgjengelig i USA siden 1995.

vurdere fordeler og ulemper med vaksinen. Det er færre sykehusinnleggelser og dødsfall som følge av varicella viruset siden vaksinen ble innført, men immunitet er kortvarig, kanskje ti år som gir mulighet for den vaksinerte å lide en mer alvorlig helvetesild utbrudd som voksen heller da den relativt milde vannkopper som barn.

Få barnet ditt vaksineres, hvis du har bestemt det er i hans beste interesse å gjøre det.

Bli kvitt Infeksjon

Ta barnet til legen for å få en diagnose.

Spør legen din hvis saken er alvorlig nok til å rettferdigantivirale medisiner.

Fyll eventuelle resepter som anvist og følg instruksjonene for å ta antivirale medikamenter. Antivirale medikamenter hjelpe kroppen å kvitte seg med varicella raskere, som de begrense virusets evne til å reprodusere.

Bli kvitt Varicella Zoster på overflater

Kjøp et desinfeksjonsmiddel som er effektiv mot varicella. Lysol desinfiserende spray er effektivt på grunn av sin høye konsentrasjon av etanol, og Clorox produkter er effektive fordi natriumhypokloritt er effektiv til å drepe varicella virus.

Rens grundig med desinfiserende alle overflater i hjemmet som ofte berørt, om du har grunn til å tro smittet person har berørt overflaten eller ikke, som varicella viruset kan reise gjennom luften.

Fortsett å rense disse områdene flere ganger om dagen i to uker etter at den smittede viser først symptomer, så det er usikkert hvor lenge en smittet person fortsetter å kaste viruspartikler.

Hint

  • Følg alltid legens retninger for å komme seg etter sykdom og bli kvitt et virus.