Digidexo.com

Hvordan å følge en diett uten korn og sukker

En diett uten korn og sukker ville bli betraktet som en lav-karbohydrat diett, som også understreker begrense frukt, ris og stivelsesholdige grønnsaker, ifølge mayoclinic.com. På en diett som dette, begrenser du visse karbohydrater for å senke insulinnivået, oppmuntre kroppen til å forbrenne lagret fett til energi. En lav-karbohydrat diett fokuserer på mat høyere i protein eller fett, som kjøtt, grønnsaker, fisk og egg.

Hvordan å følge en diett uten korn og sukker

•  Finn en passende diett å følge. The Atkins, South Beach og Zone dietter all avstressende karbohydrater. Bruk en av disse dietter eller finne en annen som fungerer best for deg.

Lag et måltid plan basert på diett du har valgt. Du kan spise de samme måltidene hver dag, eller lage en plan med ulike måltider hele uken lang. Velge hva måltider for å spise på forhånd reduserer sjansen for at du skal spise noe du ikke burde.

eliminere all mat i huset som inneholder korn, sukker og hvitt mel. De fleste lav-karbohydrat dietter også teller ikke visse karbohydrater som fiber og sukkeralkoholer. Ha dette i bakhodet når du eliminere korn og sukker.

Oppsøk sosial støtte. Det hjelper å ha familie og venner som kan støtte din vekt-tap innsats. Spør en venn eller familiemedlem til å gå på en diett med deg, finne en lokal støttegruppe eller delta i en online forum (se Ressurser).

Lær å lage mat for en lav-karbohydrat diett. Finn oppskrifter som bruker mel og sukker erstatter (se Ressurser).