Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat Med lite karbohydrater

Kroppsfett er ikke bare skjemmende, men det er også knyttet til høyere forekomst av hjertesykdom enn fett bygge opp i andre deler av kroppen. Verre ennå, fettvevet i magen har en tendens til å øke etter hvert som folk blir eldre, særlig for kvinner. Men ved å bruke det som er kjent om hvordan kroppen lagrer og bruker den maten du spiser, kan du miste overflødig magefett uten følelse for sulten. Bytte til et lav-karbo diett hjelper kroppen lettere forbrenner fett siden kroppen har en tendens til å brenne karbohydrater først, deretter fett, så protein.

Hvordan å miste Belly Fat Med lite karbohydrater

Spise Low Carb

eliminere den hvite ting. Det er slikt som "gode" og "dårlige" karbohydrater og den hvite ting, som for eksempel sukker og raffinert mel, er de "dårlige" seg. Disse matvarer ikke legge noen ernæringsmessig verdi til mat og ender opp med å legge vekt fordi økt insulin kroppen bruker til å behandle disse matvarene kan føre til at kroppen til å lagre det overskytende som fett. Å kutte den dårlige karbohydrater, slutte å drikke brus, godteri og raffinert (hvit ris, hvit pasta) matvarer. Sjekk etikettene fordi mange matvarer har tilsatt sukker - noen spaghetti sauser har 13 gram sukker! Velg mat som har ingen eller svært små mengder sukker. Hvis du har en søt tann, vurdere å spise godbiter søtet med andre søtningsmidler, slik som stevia. Du fortsatt ønsker å begrense hvor mye av disse søte elementer du spiser, men du kan i det minste har noe så kostholdet ikke synes så restriktive at du ender opp med å slutte.

Velg magert former for protein. Noen low-carb dietter foreslår at du kan spise bacon og andre høy-fett former for protein, men dette er ikke sunt heller. For å bli kvitt magen fett, må du forbrenne fett, ikke spise mer av det. Velg magre proteinkilder som kylling, fisk, bønner og magre meieriprodukter som ikke vil legge mye ekstra fett i kostholdet ditt.

Spis mer grønnsaker. Mens grønnsaker har litt karbohydrater, de er den gode typen, og mye av næringsstoffer og fiber du trenger for at kroppen skal fungere skikkelig komme fra grønnsaker. Fokusere på å spise de mørkegrønne bladtyper. Unngå de med høyere glykemisk verdier som mais.

Spis frukt i moderate mengder. Som grønnsaker, frukt har massevis av vitaminer og fiber, men de inneholder også karbohydrater. Få mest ernæringsmessige igjen for pengene ved å stikke til mørke bær som for eksempel blåbær. Unngå bananer og andre high-sukker frukt.

Spis komplekse karbohydrater i moderate mengder. Du kan spise brød og pasta, men velger hele korn versjoner (ordet "hele" skal være på etiketten. Multigrain betyr ikke hele korn ble brukt). Disse har komplekse karbohydrater som legger viktige fiber til kosthold og er fordøyd annerledes enn de "dårlige" karbohydrater.

Velg low carb snacks. Mandler, selleri med naturlig peanøttsmør (les etiketten så mange peanut Butters er lastet med sukker), og ost er gode low carb snacks som også fyller og gir viktige næringsstoffer.

Hint

  • Ikke kutt ut alle karbohydrater som fiber, vitaminer og mineraler som kommer med å spise frukt, grønnsaker og hele korn er viktig for god helse. I stedet fokuserer på å eliminere den dårlige karbohydrater og spise gode karbohydrater i moderate mengder.