Digidexo.com

Måter å behandle forkjølelsessår

Forkjølelsessår eller munnherpes, er årsaker av herpes virus HSV-1. De er smertefulle røde sår som oppstår vanligvis på munningen. Folk får ofte munnsår ved å dele mat og kyssing. Når du får herpes viruset som forårsaker forkjølelsessår, er det fortsatt i kroppen din for alltid og gjemmer seg i nervecellene langs øret. Forkjølelsessår vil klare opp i løpet av sju til ti dager.

Ice

For midlertidig smertelindring bruke isen til den kalde sår. Pakk isen i en fuktig vaskeklut og gjelder for den kalde sår i 10 til 15 minutter tre til fire ganger om dagen eller når det er mulig.

Unngå krydret / salt mat

Smerter forbundet med forkjølelsessår er forårsaket av rå nerver innenfor sår. Unngå mat som er krydret eller salt. Disse matvarer vil irritere de rå nerver og forårsake en brennende og smertefull følelse.

ViraMedx

ViraMedx er en urte aktuell rette som inneholder echinacea. Den brukes til å behandle forkjølelsessår og herpes virus som er motstandsdyktig mot antivirale medikamenter. Ved første tegn på et utbrudd ta Echinacea tabletter. Følg instruksjonene på pakken for dosering instruksjoner.

Sitronmelisse

Sitronmelisse te er en urtemedisin som brukes til å behandle forkjølelsessår. Kok ca to kopper vann, fjern fra varmen og tilsett 2 ts. tørket sitronmelisse blader. La te kjølig og bruke den til kalde sår med en bomullsdott. Ifølge en sunn Me, en Blue Cross Blue Shield nettsted, tyske studier viser at sitronmelisse hjelper helbrede sår raskere og med mindre skorpedannelse.