Digidexo.com

Matvarer for å unngå for reflux

Acid reflux sykdom eller gastroøsofageal reflux sykdom er en sykdom karakterisert ved halsbrann, oppstøt, kvalme, smerter i brystet, og problemer med å svelge. Symptomer kan bli hjulpet ved å unngå visse matvarer.

Matvarer for å unngå

Unngå stekt eller fet mat, krydret mat, frukt og fruktjuicer med høyt syreinnhold (tomater, appelsiner, sitroner, grapefrukt, tyttebær), kremet mat, melk, koffein-holdige drikker, alkohol og sjokolade.

Betraktninger

En endring i kostholdet kan være den enkleste måten å håndtere acid reflux. Hvis du redigerer ut visse matvarer, kan du ha en massiv innvirkning på helsen din. En av de enkleste måtene å begynne å redigere matvarer ut av kostholdet ditt er å holde en mat logg. Når en mat forårsaker reaksjonen av acid reflux, fjerne det fra kostholdet ditt.

Misforståelse

Noen mennesker har en tendens til å ignorere alvoret av acid reflux. Det kan være en alvorlig tilstand og en forløper for sykdommer som Barretts øsofagus, erosiv øsofagitt og esophageal strikturer.

Forebygging / løsning

For å redusere virkningene av acid reflux på livet ditt, må du kanskje gjøre noen små endringer i livsstil. Endre kosthold, miste overflødig vekt, unngå alkohol og prøver å unngå stressende situasjoner kan alle bidra.

Varselskilt

Varselsignaler på acid reflux kan omfatte en brennende følelse i halsen eller brystet, hvesing, vanskeligheter med å svelge og en bitter smak i munnen.

Fakta

Jo mer du spiser i løpet av dagen, produserer mer syre magen til å bryte ned maten.

Acid reflux kan oppstå i alle, fra spedbarn til eldre.