Digidexo.com

Analyse av Kombucha gjærer

Kombucha er en vinegary-smake, gjæret helse drikke konsumert over hele verden, spesielt i Asia og Øst-Europa. Helsekostbutikker og kaffebarer bære flasker varianter (vanligvis rå og upasteurisert), men du kan også brygge det hjemme fra startkultur.

Historie

Først utviklet i Mandsjuria, kombucha spredt over hele Østen. De gamle kinesiske konsumert gjæret te som en helse rette så langt tilbake som 220 f.Kr., i henhold til "bedre ernæring for dagens levende." Ordet i seg selv kommer fra en femte-tallet koreansk lege ved navn Kombu, som brakte drikken til Japan. Det var ikke før på 1960-tallet at drikken ble popularisert i USA av motkultur hippier på leting etter alternative måter å få god helse.

Bruksområder

Kombucha er en folkemedisin brukes til å behandle et bredt spekter av helsemessige plager, blant annet slapphet, akne, gastrointestinale plager, svak libido, PMS, høyt kolesterol, fedme, lungeproblemer, rynker, kreft og MS.

Aktive ingredienser

Kombucha inneholder melkesyre og glukuronsyre. Melkesyre, et antibiotikum, er spesielt god på å bekjempe putrefactive bakterier i tarmen. Glukuronsyre er en potent detoxifier. Det binder seg med giftstoffer og giftstoffer i kroppen, forårsaker dem til å bli utskilt i stedet for absorbert. Den eneste andre stedet å finne glukuronsyre er i leveren, ifølge "bedre ernæring for dagens levende."

Hvordan Kombucha er laget

Kombucha te er gjort ved at en startkultur for å fermentere (vokse) i en blanding av te, sukker og vann. Gjæringsprosessen er det som produserer de helsemessige fordelene i tonic, og ingen fordel kan oppnås fra å konsumere kulturen selv, ifølge "Coffee and Tea Trader Journal." Startkulturer kan kjøpes på nettet, men det er mange forholdsregler for vellykket hjemme-brygging av Kombucha te.

Bare sprøytenarkoman?

De helsemessige krav og personlige historier rundt kombucha te "Kamper FDA svindel indikatorer," ifølge "Natural Health" magasinet. "Den er støttet av studier fra utlandet, appellerer til forfengelighet, har opprinnelse som er gamle og hevdes å kurere en rekke plager."