Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider


Eksterne hemorroider oppstår når en ekstrem mengde press har vært plassert i endetarmen, og tvinger for mye blod inn i blodårene; Dette får dem til å strekke seg, bule, og ruptur. Så snart de begynner å bule, påvirker de membraner som omgir dem, forårsaker symptomer som kløe, svie og smerte. En rekke behandlinger er tilgjengelige for å permanent kvitt en av hemorroider, alt fra enkle hjemmebehandlinger til invasiv kirurgi.

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider

Hvordan bli kvitt Eksterne Hermorrhoids

•  Ta en sitz bad. Plassere rektum i varmt, grunt vann for en periode på 15 til 20 minutter, tre ganger om dagen, kan lindre symptomene forbundet med eksterne hemorroider og krympe dem samtidig.

Bruk en aktuell krem. Annusol HC krem ​​inneholder hydrokortison og er svært effektiv til å lindre svie og kløe, mens på samme tid å redusere svellingen av eksterne hemorroider.

Komme bundet. Det er en kirurgisk prosedyre kjent som Hemorroide, som er en poliklinisk prosedyre og krever ingen masker. Den hemoroide er bundet av ved bunnen av vev, som kutter blodtilførsel som forårsaker venen til å bule og brudd. Den manglende blodtilførsel til slutt fører til at hemoroide å falle av.

Go laser. Laser behandling er en effektiv kirurgisk metode for å fjerne hemorroider helt, er mindre invasiv og krever ingen masker. Legen vil bruke en laserstråle til å krympe hemorroider ved tetting av nerver og blodkar. Avhengig av alvorligheten av hemorroider, kan denne behandlingen må gjentas mer enn en gang.

Få en haemorrhoidectomy. Det kirurgiske inngrepet er den mest invasiv og smertefull, vanligvis krever et sykehusopphold på ca fire dager, og har den høyeste risikoen for infeksjon. I løpet av denne prosedyren vil legen fjerne hemoroide og dens vev. De omkringliggende vev blir deretter sydd. Det er en god sjanse disse stingene vil falle ut under en avføring, derav økt risiko for infeksjon.