Digidexo.com

Om Milde Kolitt Symptomer

Kolitt er en betennelse i tykktarmen (en del av tykktarmen). Visse årsaker kan føre til kolitt, så som utilstrekkelig blodtilførsel, infeksjoner og autoimmune reaksjoner. Den viktigste funksjonen til tykktarmen er for å anskaffe og holde fordøyelsen avfallsstoffer. Hvis du har kolitt, du kommer til å oppleve flere bivirkninger og symptomer. Det er også mindre alvorlige symptomer assosiert med enkeltpersoner som har mild kolitt.

Milde symptomer

De vanligste milde kolitt symptomer inkluderer magesmerter og løs avføring. Andre symptomer er blod i avføringen, tenesmus (konstant trang til å passere avføring), magesmerter som kommer og går i bølger, og andre tegn på infeksjon og betennelse som frysninger og feber.

Medisinsk behandling

Hvis du opplever et symptom som løs avføring, generelt, bør det avta i løpet av noen få timer. Imidlertid bør en person søke legehjelp umiddelbart hvis de opplever bivirkninger som vedvarende løs avføring, feber, dehydrering, sterke magesmerter og blod i avføring.

Forebygging / løsning

De fleste som har kolitt har milde til moderate former av tilstanden. "Normal" kolitt symptomer er presserende behov for å gå på toalettet, blodig avføring og kramper og magesmerter. Men hvis milde symptomer endre eller blir verre, er det viktig at du kontakter legen din umiddelbart, så du kan ha en mer alvorlig tilstand som tykktarmskreft.

Andre mulige symptomer

Det er andre mulige symptomer for mild kolitt som kanskje ikke er så vanlig som de andre, men fortsatt ikke generelt føre til alarm. Disse symptomene inkluderer tap av appetitt, vekttap, tretthet, feber, oppkast, kvalme, slim i avføringen og diverse andre.

Advarsel

Hvis du har noen av disse symptomene, og tror at de er "mild", er det viktig å vite at disse er generelt ansett for å være mer alvorlige kolitt symptomer og du bør søke ytterligere legehjelp. Disse mer alvorlige symptomer er seks eller flere ganger daglig løs avføring, alvorlige, smertefulle kramper og blod eller slim i avføringen på en hyppig basis.