Digidexo.com

Hvorfor Har Forstoppelse forårsake alvorlig Back & Blære smerter?

Ryggsmerter

Når en person blir forstoppet, ikke tykktarmen ikke kvitte seg med avfall som det skulle og uunngåelig bringer om en minsket frekvens i avføring. Dette til slutt resulterer i en opphopning av avføring innenfor de store tarmen. Da denne tilstand vedvarer, vil konsistensen av avføringen til slutt endres. Tre dager uten avføring, i henhold til Cleveland Clinic, kan faktisk føre til at avføring til å bli ekstremt vanskelig, noe som gjør det enda vanskeligere for å passere. Når en person er i stand til å produsere en avføring (eller til og fortsetter å prøve å produsere en avføring uten resultater), kan han i det vesentlige belastningen på muskler innenfor dette område av kroppen. Denne belastningen kan bryte opp i musklene i ryggen og påvirke nervene, forårsaker ryggsmerter; noen ganger denne smerten kan også være relativt alvorlig.

Blære smerter

Mye som ryggsmerter, kan forstoppelse også be en viss grad av smerte og ubehag for en person blære. Men i motsetning til ryggsmerter, er dette ikke skyldes noen form for belastning som musklene har opplevd. Det er faktisk på grunn av det trykk som den herdede avføring i tykktarmen er å plassere på blæren. Hvis du tenker på den abdominal oppblåsthet at du kan oppleve forstoppelse, står det til grunn at dette hevelse uunngåelig ville plassere et visst press på blæren, noe som kan føre til smerter og ubehag til denne bestemte organ. Som blir sagt, ikke alle som lider av forstoppelse vil møte blæren smerte (eller ryggsmerter, for den saks skyld). Det hele avhenger av den enkelte, siden hver persons kropp vil reagere forskjellig på forstoppelse.

Relief

Dersom du opplever enten ryggsmerter eller blære smerte fra forstoppelse, er den enkleste og mest effektive middel for å behandle forstoppelse. De fleste som lider av ryggsmerter eller blære smerte forårsaket av forstoppelse vil finne lindring av disse smerter og ubehag en dag eller to etter at forstoppelse er passert. Prøv å få mer væske og fiber i kosten for å behandle forstoppelse. Oppsøke noen ekstra trening for å regulere tarmene. Eller plukke opp et avføringsmiddel eller krakk mykner å be avføring, spesielt hvis du leter etter umiddelbar lindring. Ifølge Mayo Clinic, disse er alle effektive metoder for behandling av forstoppelse.