Digidexo.com

Polyuretan krykke tips

Polyuretan krykke tips


Kvalitet krykke tips er viktig å sikre din sikkerhet når det er nødvendig å bruke krykker for å hjelpe mobilitet. Krykke tips må inspiseres med jevne mellomrom. Du trenger å få nye krykke tips hvis du oppdager at de du har er iført gjennom til metallskiven eller når kan du tydelig se at slitebanen på bunnen av spissen er slitt ned. Et bredt, polyuretan spissen vil fungere som en støtdemper og forhindre belastning på armer og skuldre.

Polyuretan krykke tips

Den Ingrid Classic CrutchTip er svart og laget av kvalitet polyuretan i Sverige. Tuppen er holdbare og dens trådmønster i bunnen av tuppen øker sikkerheten på grunn av det faktum at den ikke slites så raskt som andre tips. Den Ingrid Classic Krykke spissen har en rust-bevis metallskiven laget av sinkbelagt stål inne i spissen som bidrar til å hindre slitasje gjennom spissen. Disse krykke tips har et utmerket grep både inne og ute og konveks bunn fremmer komfort og holdbarhet. Ingrid krykke tips passe krykker med felles målinger av 5.8 til 7.8 tommer.

Tornado krykke tips

Polyuretan materialer, også kjent som "uretaner" er laget av polymerer som er er holdbare på grunn av deres hardhet og tetthet. Polyuretan kan komme i polyuretan skum eller gel pads når det brukes til krykke tips. Den Tornado krykke spissen, modell T-16, er et eksempel på en krykke tuppen er laget av støtabsorberende polymer gel. Tornado tips er en motstandsdyktig, slitesterk spiss som har blitt utformet for å redusere virkningen og samtidig forbedre grep, selv når krykkene brukes på en vinklet tilnærming. Tornado tips er 2 inches ved foten av tuppen og passer alle krykker med et mindre rør diameter på 3/4 til 1 cm.

Fetterman Ytelses krykke tips

Ytelse krykke tips har en tett pute av gel polymer inne for å absorbere støt for å hindre skade på brusk og sener i skuldrene, hendene, håndledd og armer. Den tette tråden brikke har små riller som reduserer mengden avfall som kan feste til det. Ytelses krykke tips tilbyr overlegen trekkraft på grunn av det faktum at disse tipsene er fleksible og grep bakken, selv på ulike krykke vinkler. Med en 2-pluss tomme bunndiameter, vil de varer lenger enn vanlige tips som gjør dem en kostnadseffektiv forbruker valg. Resultattips kommer i svart og fit krykke rør fra 3/4 til 1 cm i diameter. Fetterman garanterer tilfredshet med disse krykke tips.