Digidexo.com

Hvordan få forstoppelse Relief

Som et eller annet tidspunkt, vil alle av oss trenger forstoppelse lettelse. Det er flere måter du kan avlaste forstoppelse, og det er lettere å starte med naturlige måter før du slår til medisiner. Hvis du lider av kronisk forstoppelse, kan det være en god idé å diskutere det med legen din. I mellomtiden kan du prøve noen av disse forstoppelse rettsmidler først for forstoppelse lettelse.

Hvordan få forstoppelse Relief

•  Det første du kan gjøre for forstoppelse lettelse er å prøve å øke mengden av fiber i kosten. Spis mye frukt, grønnsaker og helkorn. Hvis du liker å spise epler, ikke fjern skallet. Vanligvis huden av frukt eller grønnsak inneholder mest fiber. Det samme gjelder for poteter og søtpoteter, så du bør spise sine skinn. Sjekk pakker av kornprodukter for å være sikker på at de sier "hele korn." Dette vil sikre at du får den gode fiber for forstoppelse lettelse. Sviske juice er en annen god kilde til fiber, og er trolig den mest kjente mat rette for forstoppelse.

Få rikelig med mosjon. Trening kan hjelpe ting flytte sammen for forstoppelse lettelse.

Pass på at du får nok væske. Drikk seks til åtte glass vann om dagen. Du kan drikke en varm glass vann med sitronsaft eller litt kaffe. Noen sverger til disse for forstoppelse lettelse.

Hvis de foregående trinnene ikke fungerer, ta en psyllium supplement for forstoppelse lettelse. Psyllium er et naturlig bulk forming avføringsmiddel som du kan finne i de fleste dagligvarebutikker. Du finner det under merkenavn som Metamucil, men den generiske vil fungere like bra.

Det er andre forstoppelse lettelse innsats som du kan ta hvis alt annet svikter. Prøv noe som inneholder melk av Magnesia eller be legen din om en resept krakk mykner. Noen forstoppelse lettelse produkter en gang bare tilgjengelig som en resept er nå tilgjengelig over disk som Miralax, men, igjen, kan du prøve disse som en siste utvei hvis du kan.

Hint

  • Når du tar fibertilskudd, drikk rikelig med vann. Hvis du ikke gjør det, vil du bare gjøre forstoppelse verre.