Digidexo.com

The History of the Food Pyramid

The History of the Food Pyramid


Maten pyramide er et diagram som viser anbefalinger for daglig inntak av matvarer. Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) først publisert et kosttilskudd anbefalinger pamflett i 1894 Siden den gang har kostanbefalinger endret, men fokuset er like i at pyramiden viser fortsatt sunn mat valg. Et panel av forskere og ernæringseksperter bidrar løpende anbefalinger til USDA kosten retningslinjer. Disse anbefalingene er brukt til å lage næringspyramiden i en forenklet, lett å forstå format.

The Early Years

Retningslinjene fra 1894 ble oppdatert i 1916 ved å dele anbefalingene i fem grupper; melk og kjøtt, korn, frukt og grønnsaker, alle fet mat og sukker. I 1941, under tilskyndelse av president Franklin Roosevelt, USDA sette anbefalte kosten kvote (RDA) i kraft. Til slutt ble den kostguiden delt inn i fire grunnleggende mat grupper (melk, kjøtt, frukt og grønnsaker og korn) og skrives ut som en liste. Grafikken av næringspyramiden ble først innført i 1988.

Time Frame

Hvert femte år som begynner i 1980, har USDA utgitt et hefte av kosten retningslinjer. The Food Pyramid grafikken ble først brukt i 1988 og er oppdatert på femårsplan som tilsvarer de kosten retningslinjer. Heftet inneholder detalj om å spise riktig, vekt diagrammer, fysisk aktivitet og annen informasjon for å utdanne og informere folk om sunne valg. 2005, 84-siders utgave er tilgjengelig på nettet, og er vesentlig oppdatert fra 2000-utgaven. Den inneholder solid vitenskapelig informasjon som kan bidra til å gjøre oss sunnere gjennom mat, mosjon og generell ernæring forbedringer.

Shape

Maten pyramide er et særegent pyramideform. I 1992 pyramiden var på en svart bakgrunn med lyst innredede bildene, sammen med ord som sier de anbefalte porsjoner daglig. Bunnen av pyramiden inneholder matvarer vi bør forbruker mest, og som pyramiden blir mindre i nærheten av toppen, mengden av de matvarer reduseres proporsjonalt.

2005 Endring

I 2005 pyramiden endret seg drastisk. Selv om det fortsatt er i en tradisjonell pyramide stil, er det sentrale punktet en person å gå opp "trappa", på siden av pyramiden, som representerer trening. Pyramiden er delt vertikalt. Den største skive er i oransje for korn. Grønn er for grønnsaker, er rødt for frukt, blå er for melk og meieriprodukter, og lilla er for kjøtt og bønner. En tynn gul skive er for søtsaker, oljer og fett.

Mypyramid Hjemmeside

The Department of Agriculture har et nettsted som tilbyr interaktive mat pyramidene, der du kan bestemme din beste maten valg, avhengig av ditt behov, slik som nye moms, førskoler og eldre barn. Nettstedet kan bli funnet på www.mypyramid.gov. I tillegg er det en menyplanlegger, og podcaster er tilgjengelig for nedlasting. Hvis du ikke har tilgang til Internett, kan du ringe USDA på 888-779-7264 for å be om materialer, eller for mer informasjon.

Fremtidige planer

Maten pyramide var planlagt for utgivelse i 2010 USDA planer om å gjøre endringer basert på ny informasjon. Men generelt, vil meldingen bli værende lignende: spise en lav-fett kosthold, mosjon, nyte frukt og grønnsaker, kan du bruke små mengder av natrium, og spise sukker sparsomt.

Betydning

USDA har fastslått at fedme og diabetes er to av de vanligste helseproblemene i USA. Følge anbefalingene fastsatt i næringspyramiden av USDA og helse-og omsorgsminister (HHS) kan bidra til å redusere effektene av disse, og andre, kroniske tilstander. Resultatet kan bli en nasjon av sunnere mennesker som ikke utvikler så mange kroniske tilstander.