Digidexo.com

Druer som inneholder Resveratrol

Druer som inneholder Resveratrol


Du trenger ikke å drikke vin å nyte de helsemessige fordelene av resveratrol; du kan spise druer i stedet. Faktisk er det druen hud som gir resveratrol. Denne spesielle forbindelsen nøytraliserer frie radikaler i kroppen din, bidrar til å hemme oksidering av low-density lipoproteiner (LDL). Å ha for mye LDL i blodet kan føre til hjerte komplikasjoner. Resveratrol har andre fordeler, så vel som potensielle bivirkninger.

Skin Color Betydning

Rød-farget druer inneholder mest resveratrol og kan inneholde mellom 50 mg til 100 mg, ifølge Northeastern Ohio universiteter høyskoler of Medicine and Pharmacy (NEOCUOM). Likeledes, Linus Pauling Institute of Oregon State University sier at røde viner inneholde mer resveratrol enn hvite viner (minimum 0,30 mg vs 0,01 mg, henholdsvis i en 5-unse glass).

Resveratrol finnes i alle drue produkter (druer, druejuice og vin), med de mest resveratrol som finnes i vin. Å spise druer gir den neste største mengden av resveratrol. Ifølge Stanford University, vil du få mest resveratrol fra røde eller lilla druer og deres produkter.

Fordeler

Resveratrol har mange fordeler. Det er en antioksidant, et anti-inflammatorisk og det hindrer celleskade, ifølge Stanford. Det kan hemme kreftcellelinjer, og har vist seg å øke levetiden på visse dyr, i henhold til Linus Pauling. I tillegg kan resveratrol bidra til å sikre normal celleregulering og forebygge hjerte-og karsykdommer.

Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University, kreftcellene formerer seg raskt, og viser en aversjon mot å svare på celledød signalering. Men resveratrol bidrar til å stanse den skadede celler reproduksjon, noe som gjør dette til en viktig potensiell nytte fortsatt det forskes. En annen kreft-relaterte fordelen av resveratrol stammer fra dens evne til å forby kroppens celler fra å bli avslørt som lett til interne enzymer som har blitt kreftfremkallende.

Advarsel

Resveratrol kan øke risikoen for blødning hvis store mengder er fortært og den enkelte tar slike medisiner som Coumadin, Plavix og Persantine, ifølge Linus Pauling Institute.

Det er også muligheten for skadelig vekselvirkning med foreskrevne medisiner, men det antas at en stor mengde av en resveratrol supplement må inntas for at det skal forekomme. Denne potensielle interaksjonen kan skje med slike medisiner som lovastatin, felodipin, ciklosporin og triazolam., Ifølge Linus Pauling Institute.