Digidexo.com

Fedme Utdanning for Middle Schools

Fedme Utdanning for Middle Schools


Fedme i middel skolebarn oppstår som et resultat av genetiske, atferdsmessige og miljømessige faktorer. Barn som er overvektige ansikt langsiktige helserisiko for eksempel hjerte-og karsykdommer, bein og felles problemer og sosiale og psykiske problemer som lav selvfølelse og stigmatisering. Fedme i midt skoleelever har økt de siste årene. Skolene kan spille en viktig rolle i kampen mot barndommen fedme og fremme en sunnere livsstil for studenter.

Årsaker til fedme

Fedme er et økende problem for ungdomsskole elever. Ofte midtre skolebarn mangler fysisk aktivitet krever de hver dag for en rekke grunner. I tillegg til lavere aktivitetsnivå, har skolene automater som selger godteri barer og brus til elevene, og lunsj ofte består av mat med høyt fett og lav i ernæringsmessig verdi.

Midt skoleelever tilbringer økende mengder tid på å spille dataspill eller ser på TV, som bidrar til usunn småspising. De er mer sannsynlig å hente en pose med chips når du sitter ned til en film enn en plate av frukt eller grønnsaker. Barn i denne alderen enten ikke får nok søvn eller har uregelmessig søvn vaner. Søvndeprivasjon øker utviklingen av hormonet ghrelin, som utløser sult mekanismen i hjernen. Det reduserer også produksjonen av leptin, som forteller kroppen at en person ikke er sulten. Disse to hormonene arbeider sammen for å balansere sult og cravings, og når de er ute av klask, ikke er i stand til å avverge sult, og snacking resultater kroppen.

Implementering Healthy Eating Politikk

Gi næringsrik mat for snacks og lunsj programmer fremmer sunne matvaner i midt skoleelever. Skoler som selger brus og sukkerholdig snacks bør i stedet fylle automater med vann, juice og snacks lite sukker. Lunsj programmer bør være strukturert for å gi midt skoleelever med en sunn lunsj som er riktig porsjon. Lunsjer bør inneholde sunne og tiltalende mat alternativer. Oppmuntre skolens personale for å modellere sunne matvaner mens på skolen også.

Daglig fysisk aktivitet

Midt skoleelever tilbringer en stor del av sin uke på skolen og i klassen. Barn i denne alderen krever minst 60 minutter fysisk aktivitet per dag og bør få halvparten av det på skolen. Skoler som implementerer en daglig kroppsøving program som inkluderer fysisk aktivitet i klasserommet så vel som i kroppsøving klasser gi studentene muligheter til å engasjere seg i daglig fysisk aktivitet.

Ikke alle studenter er atletisk, men lærerne kan kombinere klasserommet læring med fysisk aktivitet for å gi fysisk aktivitet for alle elever. En natursti, for eksempel, kan være en måte å undervise ungdomsskoleelever om biovitenskap og miljø samtidig som det gir en mulighet til å være aktiv. Tillate god friminuttene for studenter å komme ut og være aktive gjennom hele skoledagen i tillegg til i klassen. Gir disse mulighetene lærer midt skoleelever å innlemme fysisk aktivitet i sine daglige rutiner.

Utdanne

Kanskje den viktigste strategi eller policy at skolene kan ta i bruk for å hjelpe kampen barndommen fedme er en plan for å utdanne elever, lærere og foreldre. Skoler bør ha en utpekt koordinator som utvikler og vedlikeholder en sunn politikk for mat og ernæring og fysisk fostring og sikrer at alle trinn er utdannet om sunt kosthold og sunn livsstil. Midt skoleelever bør være klar over hva de putter i kroppen sin og hvordan det kan påvirke dem senere i livet, slik at de kan gjøre bevisste valg.