Digidexo.com

De beste mat å spise for å bli sterkere

De beste mat å spise for å bli sterkere


Utvikle en sunn spising rutine er en viktig del av å få styrke og opprettholde energi gjennom hele dagen. Enten du er en body builder eller føre en inaktiv livsstil, spise riktig mengde proteiner, vitaminer og mineraler vil hjelpe din gevinst styrke og øke energinivået.

Egg

Egg er en av de viktigste matvarene du kan spise for å øke muskelstyrke og generell helse. Egg er enkle å tilberede og gi den høyeste mengden av biologisk verdi for mennesker av alle mat tilgjengelig. Den biologiske verdien av mat er en skala som brukes til å bestemme hvor mange prosent av næringsstoffene i maten som er kroppen din kan utnytte. For egg, kroppen din kan utnytte 93,7% av gitte næringsstoffer, sammenlignet med 84,5% av utilizable næringsstoffer i melken. En høy biologisk verdi er viktig fordi matvarer med høyt biologiske verdier hjelpemiddel i proteinsyntesen. Egg er også en god kilde til vitamin B, og A og gi jod, fosfor, sink og jern.

Grønnsaker

Grønnsaker spiller en viktig rolle i å bygge muskler og hjelpe deg med å få styrke. Forbruker et bredt utvalg av grønnsaker gir kroppen din med viktige vitaminer og mineraler, inkludert kalsium, folsyre og vitamin C, D, E og A. Disse essensielle vitaminer og mineraler hjelpe riktige muskelsammentrekninger, røde blodlegemer, kontroll av betennelse, mekling av kortisol og kolesterol syntese. Grønnsaker også bidra til å fremme et sunt blodtrykk nivå på grunn av høye kaliuminnholdet. Kalium er en elektrolytt som regulerer blodtrykket. Noen høy-kalium grønnsaker inkluderer grønne greener, nøkkel bønner og søtpoteter. Grønnsaker vil også hjelpe i fett tap og gi større energieffektivitet og en generell økning i energinivået ved å øke energiforbruket i musklene.

Magert kjøtt

Magert kjøtt en kylling, kalkun, struts, fisk, magert kjøtt og vilt alle inneholder betydelige mengder protein og gi høye biologiske verdier. Det høye proteininnholdet vil hjelpe deg å bygge og re-bygge muskler etter hard trening eller vekt-løfting, og de fleste inneholder lite fett. Visse typer fisk, som laks, sardiner og tunfisk, inneholder store mengder omega-3 fettsyrer, som også er viktig for de som prøver å få styrke og bygge muskler. Når du spiser magert kjøtt, kan du også forvente å konsumere et bredt spekter av næringsstoffer som sink, jern, kalsium, selen og fosfor.

Magre meieriprodukter

Magre meieriprodukter som cottage cheese, skummet melk og fettfattig yoghurt er høy-protein matvarer som er rike en kalsium og er tilgjengelig hele året. Yoghurt gir også kroppen med live bakteriekulturer som hjelper fordøyelsen og fremme en sunn fordøyelseskanal. De meieriprodukter har høye biologiske verdier og inneholder friske mengder av jod, fosfor, vitamin B, kalium og sink. En person som ikke har allergi mot melkeprodukter bør gjøre magre meieriprodukter en del av hans daglige kosthold.