Digidexo.com

Hot Water Treatment for plantar vorter

Du opplever smerter i hælen, føle bunnen av foten din og merke en vekst. Legen din forteller deg vekst er en plantar vorte. Plantar vorter er ikke-kreft, normalt på såle, ball og hæl av foten og er lett spre seg til andre områder av foten. Plantar vorter er forårsaket av humant papillomavirus (HPV), et virus som forårsaker hud-celler til å vokse raskt. Du kan lindre noe av smerten forbundet med plantar vorte (e) med et varmt vann suge.

Hot Water & Vitamin A

Soaking din plantar vorte-infiserte føtter i varmt vann daglig vil fjerne vorten i ca ni måneder. Du trenger ikke en spesiell fot badekar, men man kan brukes. Bare fylle badekaret eller en fot badekar med varmt vann (de hotteste temperaturen du kan stå) og suge foten med vorte for en og en halv time hver dag. Hvis begge føttene har plantar vorter, suge dem begge samtidig. Som det varme vann kjøler, slippe ut noe av vannet og tilsett mer varmt vann.

Når du har gjennomvåt føttene for en og en halv time, tørke føttene med et rent, tørt håndkle. Deretter bryte åpne en vitamin A kapsel og gni vitamin på din plantar vorte (e). Vitamin A kapsler er lett å finne på apotek, narkotika butikker og helsekostbutikker.

Fotpleie

Før du setter på skoene dine, skvette litt foten pulver på føttene og i mellom tærne for å absorbere svette. Prøv å holde føttene tørre å hindre fremtidige plantar vorte infeksjoner. Ikke gå barbent i fellesområdene, og skift sokker ofte hvis føttene svette mye, eller du spiller sport.

Forsiktighetsregler

Hvis du har diabetes eller en annen medisinsk tilstand der du ikke føler følelser i føttene, ta kontakt med legen din før soaking føttene i varmt vann.

Ikke skrap eller prøve å trekke av plantar vorte. Dersom plantar vorte vokser i størrelse eller blir ekstremt smertefull, bør du oppsøke lege om å ha vekst kirurgisk fjernet.