Digidexo.com

Hvordan forbedre ansikts hår vekst

Hvordan forbedre ansikts hår vekst


Selv kontrollert av testosteronnivå og derfor knyttet til voksenlivet, en persons rase og genetikk påvirker vekst også. Faktisk kan noen 30-eller 40-år gamle menn ikke vokse ansiktshår. Hvis du er misfornøyd med veksten av ansiktshår, kombinere kosmetiske metoder som øker den opplevde tykkelse med tradisjonelle metoder som kan øke veksten.

Hvordan forbedre ansikts hår vekst

En farge ditt eksisterende ansiktshår med ansikts-hårfarge mørkere enn din naturlige farge. Noen ganger er årsaken til din tilsynelatende mangel på ansiktshår vekst relatert til lysstyrken i håret; gjennomskinnelig blondt hår en tendens til å vise fargen på huden gjennom håret.

Form den eksisterende hår i ansiktet ditt ved å lage ansiktshår linjer som fjerner tynne eller "usammenhengende" flekker. Fjerne usammenhengende flekker later de resterende håret tykt, noe som gir en illusjon av total hår tykkelse. For eksempel, hvis du har flekkvis spots i nærheten av haken din, kan det være lurt å fjerne haken hår og fokus på voksende kinnskjegg mens du prøver behandlingsmetoder.

Diskuter testosteron injeksjoner med legen din. En redusert mengde ansiktshår etter puberteten kan være indikasjoner på redusert testosteronnivå eller enda hypogonadisme. Dersom legen finner at dette er tilfelle, kan han administrere testosteron injeksjoner, som kan i sin tur øke ansikts-hårvekst.

Ta biotin, et B-vitamin kompleks. Fordi en sjelden biotin mangel er knyttet til hårtap, kan supplere din diett med biotin vitaminer oppmuntre ansikts-hårvekst.

Slutte å spise rå eggehviter (over-lett egg kan inneholde en viss mengde av rå eggehvite). Eggehviter inneholder avadin, en antimikrobiell protein som festes til biotin og hindrer absorpsjon, ifølge Oregon State University. Selv om det er sjelden, hvis du spiser rå eggehviter regelmessig for en lengre periode, kan du åpne deg til håravfall forårsaket av biotin mangel.

Hint

  • Barbering ikke øke tykkelsen eller mørkere fargen på skjegget, ifølge MayoClinic.com.
  • Noen mennesker er ikke i stand til å vokse ansiktshår på grunn av genetikk. Hvis du er en av disse menneskene, vurdere glattbarbert look. Ofte kan usammenhengende skjegget være mer frustrerende enn ingen skjegg.
  • Rådfør deg med en lege før du tar testosteron eller biotin.