Digidexo.com

Hvordan du justerer briller på nesen

Hvordan du justerer briller på nesen


Briller må være godt tilpasset til ansiktet ditt for å kunne gi synskorreksjon du trenger. Briller kan justeres ved tinningene, øretelefoner og nese. Din optiker kan gi brillene et skikkelig passende å skreddersy dem til ansiktet ditt. Over tid kan dine briller løsne på nesen. Dette skyldes vanligvis at en løsning av de små skruene som holder nesen bitene på plass. Heldigvis kan du gjøre enkle justeringer for å bedre passform og holder brillene dine sikkert på ansiktet ditt.

Hvordan du justerer briller på nesen

•  Undersøk nesen bitene av deg brillene bruker forstørrelsesglass. Nesen bitene er pads som holder glassene til broen av nesen. De trenger å være stram for å riktig forstå nesen.

Plasser tuppen av skrutrekkeren, følger med i pakken, inn i hodet på skruen.

Snu hodet på skruen med klokken for å stramme pad. Ikke stram. Slutte å skru når føler skruen avkastning mot avkjørselen.

Gjenta innstramming prosessen på den andre neseputen.

Sett glassene på og finne ut om passformen er behagelig. Om nødvendig, fjerne briller og bøy putene utover eller innover litt for å passe nesen. Elektrodene har begrenset fleksibilitet som gjør det mulig for finjustering. Bøye dem forsiktig å passe ansiktet ditt.