Digidexo.com

Liver Detox med frukt og grønnsaker

Selv om mange mennesker spøk at år med college drikking påvirket deres lever, i virkeligheten, er det år med dårlig kosthold og trening som virkelig hindrer leverens evne til å fungere. Ifølge "Nutritional Healing," leveren er ansvarlig for metabolizing fett, thyroid funksjon og fjerne giftige stoffer fra kroppen. Forfatter Phyllis Balch forklarer at overspising, dårlig kosthold, giftstoffer og narkotika kan skape kaos på leveren. Rensing denne vitale organ er mulig, men med en god detox diett.

Juice Din Mat

En juice detox for leveren kan være svært gunstig for et par grunner. Som et resultat av akkumulering av giftstoffer fra junk Maten, må leveren essensielle næringsstoffer fra mat (særlig fiber) for å spyle dem ut. I tillegg trenger frukt og grønnsaker ikke fradrags leveren som høy-protein matvarer som gir kroppen en utsettelse.
Ifølge "The Juice Lady guide til juicing for helse", rødbeter, aprikoser, løvetann, endive og papaya er alle gunstig for leveren. Disse juice kan hjelpe leveren å kvitte seg med galle, som er avfall som produseres av kroppen som er utvist gjennom utskillelse. Hvis du juice gulrøtter, sørg for å innta massen, som er høy i fiber og hjelper leveren i fordøyelsen.
Andre gode alternativer for juicing er epler, selleri, agurk, appelsiner, grapefrukt, sitron, lime og jordbær og krydder som gurkemeie, cayenne og hvitløk bør også brukes under en lever detox.

Husk å spise grønne greener

Mange som går på en detox diett forsømmelse grønne bladgrønnsaker. Grønnkål, spinat, romanosalat og bladbete er fulle av fytokjemikalier og antioksidanter som hjelper leveren prosessen hverdagslige miljøgifter. "The Complete Book of Nutritional Healing" sier grønne greener redusere risikoen for infeksjoner, inkludert de leveren hjelper kampen, for eksempel i urinveiene. Det er best å juice grønne greener fordi det bryter hverandre tøffe cellevegger og gir kroppen din umiddelbar tilgang til disse næringsstoffene.
Hvis du ikke ønsker å juice grønne blader, og deretter gjøre en stor salat hver dag i løpet av detox og legge lett dampede grønnsaker, tomater, hakket frukt, rosiner eller annen frukt. Bruk en lett dressing, for eksempel italiensk eller olje og eddik, og ikke legge ost, fløte-basert dressing, krutonger eller kjøtt i løpet av detox.

Hold Realistisk

Fordi leverskader er kumulative, kan regenerere organ ta lengre tid enn hvor lenge du er på en frukt og grønnsaker detox diett. De langsiktige virkningene av en lever detox vil bli moderert bør du fortsette å engasjere seg i skadelige vaner som røyking, alkohol og tar for mange medisiner.