Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Anterior Interosseous Nerve syndrom

Hvordan diagnostisere Anterior Interosseous Nerve syndrom


De interosseous nerve grener av av median nerve ca 6 cm under albuen og går langs interosseous membran. Det leverer motorisk funksjon til flexor policis longus, pronator Quadratus muskler og en del av flexor digitorum profundussenene. Fremre interosseous nerve syndrom oppstår når denne nerven blir innesluttet eller komprimert mot andre anatomiske strukturer. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere anterior interosseous nerve syndrom.

Bruksanvisning

•  Skaff presenterer symptomer. Dette inkluderer vanligvis generell smerte i proksimale underarm og svakhet i flexor digitorum profundussenene og flexor policis longus av pekefingeren.

reprodusere symptomene ved hjelp av en hånd terapeut. Når en nerve komprimering er mistenkt, vil pasienten vanligvis utføre en serie av arm- og hånd manøvrer for å fastslå den spesifikke nerve som blir berørt. Andre tester også bør utføres for å bestemme eventuelle tap i følelse eller styrke.

Be pasienten om å danne en sirkel med tommel og pekefinger. Den manglende evne til hyperextend den distale interphalangeal ledd på pekefingeren og tommelen er karakteristisk for anterior interosseous nerve syndrom.

Utfør electrodiagnostic studier som electromyograms og nerve conduction studier som standard diagnostisk teknikk for nevropatiske forhold. Disse testene er sterkt operatøravhengig, men ikke desto mindre nyttig for å isolere sammenklemningsstedet.

Årsaken for anterior interosseous nerve syndrom. Som de fleste typer nerve komprimering, har anterior interosseous nerve syndrom et bredt spekter av komprimering kilder, inkludert unormale arterielle grener, tilbehørs muskler, en dyp leder av pronator Teres, tendinous band og frakturer.