Digidexo.com

Farer av kolloidalt sølv

Farer av kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv er en form for sølv som brukes av noen mennesker som helse supplement. Substansen består av små partikler av sølv holdt i et flytende suspensjonsmedium. Brukere kan velge å innta stoffet muntlig, bruke den eksternt eller injisere den under huden. Stoffet er allment tilgjengelig over disk uten resept i mange apotek og naturlig matbutikker. Tjenestemenn ved US Food & Drug Administration anbefaler ikke bruk av kolloidalt sølv. De som velger å ta kolloidalt sølv kan oppleve ubehagelige bivirkninger.

Argyria

Avledet fra det greske ordet for sølv, er argyria en medisinsk tilstand som fører til at huden til å anta en blå eller blå-grå cast. Argyria kan skyldes langvarig bruk av kolloidalt sølv. Tilstanden kan føre til alle områder av huden til å se blå eller grå for øyet, inkludert det hvite i øynene. Argyria forårsaker ingen medisinske komplikasjoner, men har ingen effektiv behandling. Personer med argyria kan føle seg flau og dermed motvillige til å bli sett av andre mennesker.

Nyreskader

Kolloidalt sølv kan føre til nyreskader. Sølvet bygger seg opp i nyrene, noe som fører til organer som ikke fungerer godt. Nyreskader kan behandles med antibiotika, kirurgi, dialyse og nyretransplantasjon.

Nevrologiske problemer

Folk som velger å konsumere eller injisere kolloidalt sølv kan lide nevrologiske problemer som anfall. Behandlinger for beslag inkluderer medisiner og kirurgi.

Interferens Med Absorpsjon av narkotika

Tar kolloidalt sølv kan redusere kroppens evne til å dra nytte av nødvendige medisiner. Som et resultat, kan de ikke ha virkningene beregnet. Legemidler som kan bli berørt omfatte visse antibiotika, skjoldbrusk medisiner og medisiner som kalles chelatorene som er ment å fjerne farlige kjemikalier fra kroppen.