Digidexo.com

Hvordan få en medisinsk Alert armbånd for å hindre Anafylaktisk sjokk

Hvordan få en medisinsk Alert armbånd for å hindre Anafylaktisk sjokk


Anafylaktisk sjokk er forårsaket av en massiv allergisk reaksjon som kan stenge ned luftveier og lunge systemer i en svært kort tid. Ved iført en medisinsk varsle armbånd som identifiserer deg som anafylaktisk, og beskriver allergener som kan påvirke deg, kan du motta medisinsk behandling i tide.

Bruksanvisning

Be legen din om å få en hel kit beregnet for personer som kan være utsatt for anafylaktisk sjokk. Disse pakkene inneholder akutt doser av adrenalin, en medisinsk varsle armbånd og mer informasjon om hvordan du kan forebygge anafylaksi. Legen din bør være i stand til å bestille disse pakkene når du har blitt diagnostisert som anafylaktisk.

Få en medisinsk varsle armbånd for å forhindre anafylaktisk sjokk som er skreddersydd til dine egne spesifikasjoner. Mange selskaper som gjør medisinsk varsle armbånd tilbyr et bredt spekter av stiler og materialer, inkludert rustfritt stål, sølv, 14k gull eller platina. Du kan også kjøpe en medisinsk advarsel sjarm armbånd, eller enda en ankelen.

Kjøp en medisinsk advarsel armbåndsur som et funksjonelt alternativ til den tradisjonelle medisinsk varsle armbånd. De fleste medisinsk advarsel armbåndsur har American Medical Association logo på forsiden og ditt navn og medisinske tilstand på baksiden.

Bruk spesifikk informasjon når du får en medisinsk varsle armbånd for å forhindre anafylaktisk sjokk. Merk ditt navn, din medisinske tilstand (i dette tilfellet "anafylaksi") og de spesifikke typer allergener som kan føre deg til å gå inn i anafylaktisk sjokk. Dette vil bidra til akuttmedisinsk personell for å unngå tidkrevende protokoller for diagnose.

Kjøp fasjonable medisinsk advarsel sport band eller hund koder for dine barn. Disse produktene er mer holdbare enn noen av de dyrere ID-armbånd, og tåler mer straff. Disse elementene er også generelt mindre kostbart, slik at du slipper å bekymre deg for kostnadene ved erstatning hvis barnet ditt mister eller skader en.

Bruk elektroniske ressurser, som for eksempel American Medical ID, for å kjøpe en medisinsk varsle armbånd for å forhindre anafylaktisk sjokk (se Ressurser nedenfor). American Medical ID tilbyr også klokker, barnas armbånd, halskjeder og tilbehør for å holde medisinsk advarsel smykker blanke og rene.

Tips og advarsler

  • Sett en ekstra legitimasjon i lommeboken eller vesken for å forklare din allergi mot fremmede i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon.