Digidexo.com

Dietter for å minimalisere virkningene av ADHD hos barn

Ifølge informasjon fra medisinsk nettsted Medline Plus, ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en tilstand som kan manifestere seg i en rekke måter, inkludert uro, uoppmerksomhet, organisatoriske spørsmål og glemsel. Mens ADHD kan behandles med reseptbelagte medisiner, består en mer naturlig tilnærming for å minimere symptomene gjennom kosten manipulasjoner for å unngå elementer som lar symptomer å manifestere.

ADHD Diet Theory

Forstå at i henhold til informasjon fra ADD og ADHD informativ nettside, OneADDPlace har manifestasjon av ADHD vært knyttet til kosthold. Dette inkluderer nærværet av både ernæringsmessige mangler og matallergier - i mange tilfeller, herding disse problemene kan bidra til å redusere eller eliminere symptomene på ADHD. Ved å følge en streng eliminasjonsdiett for barnet ditt, kan du bidra til å dempe sin ADHD uten å måtte ty til dyre medisiner som kan forårsake uønskede bivirkninger hos barnet ditt.

ADHD kostholdsråd

Begynn din ADHD diett ved å ha barnet testes for vanlige matallergier som laktose eller gluten intoleranse. Ifølge informasjon fra helse nettstedet Healthcastle.com, gluten allergi er spesielt vanlig blant personer med ADHD. Hvis en av disse problemene er positivt identifisert, er neste skritt å eliminere alle kilder til den fornærmende type fra kostholdet. Utover arbeider med matallergier, et positivt skritt som du kan ta for å lindre symptomene er å erstatte normal mat for økologisk når det er mulig. Økologisk mat har langt færre kjemikalier lagt til, noe som gjør dem mindre tilbøyelige til å forverre symptomene på ADHD. Unngå å utsette barnet for fisk som har et høyere nivå av kvikksølv, som sverdfisk, hai og makrell. Endelig supplere ditt barns kosthold med en fiskeolje supplement, som barn med ADHD er ofte lav i en feit calleld DHA (dokosaheksaensyre), en type fett som finnes i over-the-counter fiskeolje kosttilskudd og andre omega-3 fettsyrer. Anbefalt daglig dose av DHA er mellom 100 til 150 mg, så sjekk merkingen informasjon om din flaske fiskeolje for å se hvor mye DHA finnes i hver kapsel.