Digidexo.com

Hvordan Counsel sorg

Med mindre du er en religiøs rådgiver eller sorg rådgiveren med sorg lederegenskaper, og gir veiledning til noen som er sorg kan føles litt overveldende. Uavhengig av ditt forhold til sorg person, utvide din sympati og la dem vite at du er deres for dem kan gå en lang vei til sin utvinning.

Bruksanvisning

besøk eller samtale. Selv om du trenger å forlate en telefon melding eller et notat på døren, og vite at du har gjort en innsats for å støtte dem under deres sørgende kan gjøre en forskjell. Det gir dem også mulighet til å komme til deg hvis de trenger trøstet eller rådgiving om deres forhold.

Vær en god lytter og lytter med et åpent hjerte. La dem fortelle deg hva de trenger fra deg. Det kan være vanskelig å gi sorgarbeid til en person som er følelsesmessig forvirret.

Vis fysisk støtte. Fysisk kontakt er en enkel måte å vise deg omsorg. Gi rikelig med klemmer, hold griever hånd, gni sine tilbake og være en bokstavelig skulder å gråte på.

Unngå klisjé visdomsord som "Du er sterk nok til å gjøre det gjennom" eller "Vi vet hvordan du føler deg." Noen ganger er disse ordene kommer ut som hjerteløs, selv når de ikke er ment å være. Din fysiske tilstedeværelse, vilje til å lytte og til å gi medfølende råd om hvordan du kan gå gjennom sorgprosessen kan hjelpe personen å ta det neste steget etter deres tap.