Digidexo.com

Hvordan sjekke for veggedyr på Home

Hvordan sjekke for veggedyr på Home


Tilstedeværelsen av veggedyr i oppholdsrom som sovesaler, leiligheter og hus utgjør et stort problem på steder der et stort antall mennesker bor. I tett befolkede områder, kan bed bugs overføres ved menneskelige klær eller senge materialer. Bed bugs kan skje med hvem som helst og kan hjemsøke uventede steder slike puter, dyner og undersiden eller innsiden av en madrass. Hvis du noen gang legge merke til små bitemerker som vises over natten, sjekk din soveområde for disse ubudne gjester.

Bruksanvisning

•  Sjekk om det biter eller støt på bena eller armene. Insektsbitt igjen en rød prikk, som er forskjellig i størrelse og form avhengig av størrelsen av feilen og er typisk ikke større enn et merke igjen av et nålestikk. Hvis du har spørsmål om et bitt, bør du kontakte legen din eller sammenligne bilder på Bed Bugger nettside.

Fjern alle mørke putevar, sengetøy og dekker. Ved å fjerne all den mørke-farget materiale, kan du tydelig skimte på de hvite ark røde blodflekker etterlatt på grunn av fôring av veggedyr. Sett de mørke-farget materialer i en inneholdt område eller i en forseglet søppelpose for å eliminere spredningen av veggedyr hvis de er på materialet.

Ta et forstørrelsesglass og lommelykt og se over pute og laken. Se etter tegn på små blodflekker der veggedyr kan ha blitt fôring.

Sjekk sprekker, sømmer, folder og sprekker i din Bart madrass. Se etter tegn på små flekker av bed bug avfall eller veggedyr selv. Bed bugs varierer i størrelse fra 1,5 mm lang til 5,5 mm lange og kan være vanskelig å få øye på uten et forstørrelsesglass. Svært små svarte flekker nesten usynlig for det menneskelige øyet kan tyde på avfall og tilstedeværelse av veggedyr. På steder som er vanskelig å se, for å bruke tape plukke opp og undersøke under et forstørrelsesglass.

Sjekk de mørke sprekker av madrassen. Bed bugs vil komme ut om natten for å mate og trekke seg tilbake til godt skjermede områder på dagtid. Ved å kontrollere deler av rammen eller undersiden av madrassen, kan du være i stand til å finne hvilested av veggedyr selv.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner noe første gang, sjekk igjen. Det kan være i de tidlige stadier av angrep, og kan ikke være synlig umiddelbart.
  • Ring en profesjonell før du forsøker å utrydde bed bugs selv. Utryddelse tar noen dager å fullt kvitt din bolig av smitten.