Digidexo.com

Forskning Into Guidet Imagery for Healing

Guidet billedspråk er et alternativ healing praksis som har vist en eksepsjonell evne til å helbrede og forebygge en rekke sykdommer. Omfattende forskning på dens effektivitet har blitt utført på voksne og barn med imponerende bevis for sinnets evne til å helbrede seg selv og kroppen.

Historie

Guided Imagery (GI) er en psykoterapi som begynte å skyte fart og aksept i 1960. Men godt før det, ledende leger som Sigmund Freud begynte å gi næring konseptet at healing kan skje via bilder i sinnet. I sin banebrytende papir "The Ego og Id", første gang utgitt i 1923, uttalte Freud, "det er mulig for tankeprosesser å bli bevisst gjennom en tilbakevending til visuelle rester I mange mennesker, synes dette å være en favoritt metode.; tenker i bilder. "

I 1969, den tyske psykiateren Hanscarl Leuner presenterte sin forskning på GI gjennom forelesninger ved Princeton University og publisering i American Journal of Psychotherapy. Leuner anses å være en av fedrene av moderne guidet billedspråk.

Typer

Guided Imagery er en catch-all begrep som kan vise til et bredt spekter av teknikker som visualisering og forslag ved hjelp av bilder, spille spill og fantasy leting, historiefortelling og metaforer, tegning og drømmetydning. I sin 1969 papir "Guided Affective Imagery: En metode for Intensiv Psykoterapi," Hanscarl Leuner antydet at pasienter begynner med å ligge på en sofa og visualisere en fredelig setting for eksempel en eng. Ideen er for en terapeut å sakte flytte pasienten inn i en avslappet tilstand av "kvasi-reality" der den enkelte opplever en meditativ, endret bevissthet

Forskning

En stor mengde studier fortsetter i dag, som respekterte leger i dybden av de helbredende egenskapene til guidet billedspråk. Nesten hver sykdom, mental og fysisk, i voksen eller barn, fra kreft til depresjon, har sett betydelig guidet billed forskning.

Forskning fra College of Nursing ved University of Akron sier, "Guidet bilder er et effektivt tiltak for å øke komforten av kvinner som gjennomgår strålebehandling for tidlig stadium brystkreft."

En University of Florida studie med tittelen "Effekter av Guided Imagery hos pasienter med kronisk bronkitt og emfysem" sier, "Resultatene viste at intervensjonen av guidet billed vesentlig forbedrede fagene 'opplevd livskvalitet."

En rapport fra Inova Heart Center i Falls Church, Virginia, forklarer, "Klinisk forskning har vist at guidet billedspråk, en enkel form for avslapping, kan redusere preoperativ angst og postoperativ smerte hos pasienter som gjennomgår kirurgiske prosedyrer. Pasienter som fullførte guidet billedprogram hadde en kortere gjennomsnittlig liggetid, en nedgang i gjennomsnitts direkte apotek kostnader, og en nedgang i gjennomsnitts direkte smerte medisinering kostnader og samtidig opprettholde høy total pasienttilfredshet med den omsorg og behandling gitt. "

Barn

I en 1996 artikkel i Journal of Developmental Behavioral Pediatrics tittelen "Effekter av Hypnose / Guided Imagery på Postoperativ Course of Children", forskere staten, "Hypnose, guidet billedspråk, og avslapning har vist seg å forbedre den postoperative løpet av voksen kirurgisk pasienter. Barn har med hell brukt hypnose / guidet billed å redusere smerter forbundet med invasive prosedyrer og for å forbedre utvalgte medisinske tilstander. Hensikten med denne studien var å undersøke effekten av hypnose / guidet bilder på det postoperative forløpet av pediatriske kirurgiske pasienter. "

Selv Veiledning

Kliniske anvendelser av guidet billedspråk er svært bred og omfatter alle disipliner av medisinsk behandling. Selv om det er fornuftig å søke en kvalifisert utøver av guidet bilder for å få hjelp med moderat til alvorlig sykdom, er det også mulig å utnytte GI teknikker på din egen for mindre ekstreme medisinske problemer. Et bredt utvalg av selvhjelpskurs, bøker, CDer og DVDer er tilgjengelig for de som ønsker å redusere stress og smerte samtidig forbedre generelle helse og vitalitet.