Digidexo.com

Hvordan kontrollere Overflødig svette (hyperhidrose) med Urte hjem rettsmidler

Hvordan kontrollere Overflødig svette (hyperhidrose) med Urte hjem rettsmidler


Svette er avgjørende for god helse, fordi er regulerer kroppstemperaturen. Dreven svetting, eller hyperhidrose, antas å være forårsaket av overaktivitet av nerver av svettekjertlene. Dreven svetting rammer ca 1% av befolkningen og regnes for å være genetisk. For mye svetting kan føre til kroppslukt som er produsert av bakterier på huden eller maten vi spiser. Det er hjemme rettsmidler både for å redusere mengden av svette kroppen produserer samt lukt forårsaket av overdreven svette.

Bruksanvisning

Stay "Cool"
Den beste hjem rette er å være kul. Drikk masse kule væsker. Ved å drikke rikelig mengder kaldt vann, vil kroppstemperaturen avkjøles. Unngå drikker som alkohol eller koffein, noe som vil føre til at kroppstemperaturen til RIS

Sip salvie urtete
En vanlig og lett tilgjengelig urten er et hjem rette for hyperhidrosis. Nyere studier har vist at salvie te reduserer svette med opptil 50%. Salvie te blitt godkjent for denne bruk i Tyskland. Det er også brukt i moderne deodoranter. Man kan finne salvie til enhver matbutikk.

Natural Herbal Deodoranter
Det er mange alternativer til kjemiske antiperspiranter på markedet. Se etter antiperspiranter som inneholder urter som vegetabilsk glyserin, peppermynte og peppermynte, eukalyptus, rosmarin og antibakterielle oljer av kanel og nellik.

Unngå mat som induserer svette
Selv om kostholdet kan ikke kurere underarm svette, unngå visse matvarer som hvitløk, karri, løk, fisk og krydret mat som Tai eller meksikansk mat kan være effektive i å eliminere lukt av svette. Diabetikere bør unngå høyt sukker og rask mat med trans-fett og toksiner for å hindre overdreven svetting. Fremfor alt, drikke store mengder vann.

Ta ekstra godt vare på kroppen din hygiene
Siden bakterier er den primære årsaken til lukten av svette, må personer med overdreven svetting ta ekstra forsiktighet med hygiene. Det foreslås at armhuler barberes oftere og bad tas oftere. Vær nøye med å tørke armhuler, tær og lysken svært grundig og påfør talkum som sikrer tørrhet, som bakterier vokse raskt i en varm og fuktig miljø