Digidexo.com

Symptomatisk hypoglykemi

Hypoglykemi er når kroppen din har problemer med lavt blodsukker. Hypoglykemi er ofte forbundet med diabetes eller utbruddet stadier av diabetes, men Mayo Clinic advarer det er andre sykdommer og tilstander som også kan resultere i lavt blodsukker. Hvis du opplever følgende symptomer - spesielt når du har hoppet over et måltid - kan du bli lider av hypoglykemi.

Fatigue

Hvis det ikke er nok sukker i blodet, ikke kroppen din har ikke en stor nok tilførsel av energi. Mild tretthet til ren utmattelse er symptomatisk for hypoglykemi, noen ganger ledsaget av risting og svakhet.

Forvirring

Dr. Zeischegg, MS, DC, DACNB, advarer om at glukose (sukker) er den eneste maten hjernen din kan bruke. I likhet med resten av kroppen din, trenger hjernen din en konstant tilførsel av sukker for å fungere skikkelig. Dette er grunnen til lavt blodsukker kan føre til forvirring, uberegnelig adferd, angst, og en manglende evne til å tenke klart.

Sult

Når kroppen din trenger energi, craves det drivstoff. Hypoglykemi er ofte ledsaget av sult. Ifølge Dr. Ronald Hoffman, Hoffman senter Medisinsk direktør og vert for radioprogrammet Health Talk, hypoglycemics ofte begjærer mat i form av karbohydrater og sukker.

Hjertebank

Hjertebank kan være symptomatisk for hypoglykemi, eller de kan indikere en annen tilstand som også fører til hypoglykemi. Hvis din lave blodsukker staver er ledsaget av hjertebank, bør du kontakte lege for andre mulige årsaker.

Beslag

Ifølge Mayo Clinic, beslag er en uvanlig, men de er en mer alvorlig symptom på hypoglykemi. Tap av bevissthet er også en mulig følge av lavt blodsukker. Hvis enten forekommer, er umiddelbar legehjelp nødvendig.