Digidexo.com

Hvordan å puste i en bag mens Hyperventilerte

Hyperventilering er det lov å puste for fort. Disse raske åndedrag ikke tillater kroppen å absorbere den nødvendige oksygen. Mangel på oksygen kan føre til bevisstløshet eller død, derfor er det viktig å få puste under kontroll. En teknikk du kan bruke hjemme puster inn i en papirpose. Dette gjør at kroppen kan øke sine CO2-nivå og forhåpentligvis gjenopprette et normalt pustemønster.

Hvordan å puste i en bag mens Hyperventilerte

•  Sørg for at noen andre er til stede i tilfelle av en potensiell medisinsk nødstilfelle. Klem den åpne enden av posen to inches fra toppen med tommelen og pekefingeren på den dominerende hånd. Klem tuppen av tommelen og pekefingeren sammen med i en "O" form rundt slutten av posen, og skaper flaskehalser. Sørg for at det er en åpning i nakken for luft å reise inn i posen.

•  Plasser den åpne enden foran munn og nese. Gi 6-12 langsomme åndedrag i og ut av posen. Tregere pusten din som du gjør dette.

Fjern posen fra ansiktet etter 12 åndedrag uansett om eller ikke hyperventilering har stoppet. Puste uten posen i minst 2 minutter før bruk av posen på nytt.

Hint

  • Hvis du hyperventilere lenger enn 30 minutter, søke akutt medisinsk hjelp.
  • Ikke forsøk hvis du har hjerte-eller lungesykdom eller en historie med slag.
  • Ikke bruk en plastpose.