Digidexo.com

Urter som er bevist å hjelpe til med vekttap

Urter har lenge vært sett på å hjelpe til med vekttap. Foruten sunn mat og mosjon, kan urter være et effektivt redskap med å miste vekt, sier Douglas Schar, en klinisk utdannet herbalist i Washington, DC

Johannesurt

Johannesurt er bra for å styrke nervesystemet ved å øke signalstoffene som trengs for riktig funksjon, sier Schar. Det anbefales for de som gir etter for å spise når de er under stress,

Oat Straw

Oat Straw har vært brukt siden antikken for å hjelpe alkoholikere, heroinavhengige og røykere finne viljestyrke til å avslutte sin avhengighet. Schar sier havre halm har også vist seg å hjelpe til med abstinenssymptomer.

Svart cohosh

Svart cohosh har vist seg å lette symptomer på humørsvingninger i postmenopausale kvinner, og det fungerer med husker humør forårsaket av slanking, sa Schar. Han anbefaler å bruke klaseormedrue bare hvis hormonbehandling ikke blir også tatt.

Cordyceps

Cordyceps er en gammel kinesisk middel for tretthet som fungerer ved å øke utholdenhet og en følelse av velvære. Schar sier at utholdenhetsutøvere og kroppsbyggere både bruke denne soppen til å forlenge sine treningsøkter.

Siberian Ginseng

Siberian Ginseng er en annen urt som brukes til å forlenge utholdenhet og øke utholdenhet, og er spesielt bra med trening. Siberian Ginseng har vært i bruk i Asia i mange år, og har vist seg å øke en persons evne til å fungere.

Psyllium Seed

Psyllium Seed er ren fiber som sveller opp til fire ganger sin størrelse når det kommer i kontakt med vann. Schar anbefaler Psyllium frø å hjelpe til med å senke kolesterolet. Det gir også en følelse av metthet og fylde.