Digidexo.com

Hvordan få opp tidligere

Hvordan få opp tidligere


Benjamin Franklin famously sa: "Tidlig i seng og tidlig å stige gjør en mann sunt, rik og klok." Andre fordeler er å få en god start på dagen, å kunne se soloppgangen, å ha tid til frokost, å ha tid til trening og slo rushtid på pendle. Prøv å få opp tidligere i dag og se hva fordelene du utlede.

Bruksanvisning

Hvordan få opp tidligere

•  Start sakte. Still vekkerklokken for bare 15 minutter tidligere enn vanlig. Bli vant til det tidspunktet for et par dager. Deretter få opp en annen 15 minutter tidligere for et par dager. Hold stå opp tidligere inntil du kommer til ønsket alarmtiden.

•  Gå til sengs når du er søvnig. Du bør sovner med en gang. Du kan prøve å gå til sengs tidligere enn vanlig fordi du får opp tidligere enn normalt, men du kan ikke være i stand til å sovne.

Sett vekkerklokken langt unna sengen. Velg et sted hvor du er nødt til å komme ut av sengen for å slå den av. Et sted som tar ekstra innsats for å få til er ideell - kanskje høyt oppe på en hylle eller under kommode.

4 Ha et glass vann av vekkerklokken og drikke det så snart du treffer alarmen. Dette vil hjelpe deg å våkne opp.

Kom deg ut av soverommet. Gå på do og vaske ansiktet med kaldt vann, eller dra til kjøkkenet. Bare få deg ut av rommet du sover i.

Ikke trykke på snooze-knappen. Du vil sabotere din innsats for å få opp tidligere. Ikke rasjonalisere komme tilbake i seng. Ikke la hjernen din til å snakke deg ut av å komme opp.

Kjøp en programmerbar kaffetrakter og noen kvalitetskaffe. Sett din kaffetrakter for å begynne å lage kaffe om fem minutter før alarmen går av. Du vil lukte deilig, velsmakende kaffe brygging når du står opp, og du vet at det vil være klar for deg så snart du treffer på kjøkkenet.

Plukk ut klærne kvelden før. Du vil være i stand til å hoppe over noen overveielser i skapet og være klar til å starte dagen med en gang.

Har noe planlagt til tidlig morgen. Sette et mål for morgen vil motivere deg til å stå opp.