Digidexo.com

Aqua Chi bivirkninger

Et nytt spa-behandling som kombinerer en avslappende fot suge med refleksologi, Aqua-Chi, lover å avgifte kroppen din som den hjelper deg å absorbere sunne negative ioner. Spas tilbyr Aqua-Chi økter si det lindrer smerte, reduserer stress, øker energi, styrker immunforsvaret, og forbedrer både minne og hudfarge. Det er noen bivirkninger og forsiktighetsregler å ta hensyn til før du vurderer dette spa-behandling.

Ikke for alle

Aqua-Chi kombinerer vann med en pulserende strøm utformet for å øke og å balansere nivået av chi i kroppen. Denne kombinasjonen kan være utrygt for kvinner som er, eller tror de kan være gravide. En tilsvarende forholdsregel gjelder for ammende kvinner. Personer med transplanterte organer, pacemakere eller andre elektrisk implanterte enheter kan også være lurt å se på en annen type refleksologi behandling. Aqua-Chi behandlinger er ikke anbefalt for alle med et hjerte tilstand, epilepsi, eller en historie med psykotiske episoder.

Kortpustethet, svimmelhet, kvalme

Symptomer som kortpustethet, svimmelhet og kvalme oppstår sjelden og varer bare noen få minutter etter en økt. Men hvis du allerede har astma eller er utsatt for svimmelhet, ta disse mulige konsekvenser i betraktning. Noen spas som tilbyr Aqua-Chi behandlinger anbefaler at kunder får den behandlingen når kroppene deres er godt hydrert, og at de får et mineral cocktail før Aqua-Chi.

Prikking eller Ubehag

Jo flere giftstoffer kroppen din holder, jo mer dramatisk en detoxing session føler. Alternative helseeksperter sier det er naturlig å føle noen effekter når giftstoffer lagres i kroppen over en lengre periode skylles ut. Hvile etter en detox-økt, drikke masse vann, og opprettholde et sunt kosthold vil hjelpe kroppen din gjenopprette fra en toksisk tilstand.