Digidexo.com

Hva kan jeg sette på min Face to Heal Komedoner Scars?

Akne er en tilstand som kan variere fra en mild irritasjon til en arrdannelse og noen ganger skjemmende tilstand. Arrene at hudormer fra acne la bak i ansiktet er uutholdelig for mange mennesker som er berørt av denne tilstanden. Men det er faktisk noen produkter som kan brukes til å redusere forekomsten av akne arr. Du bør alltid huske på selv, at uansett hvilken behandling rute du velger, vil arrene aldri forsvinne helt.

Mederma

Mederma er en av de mest populære behandlinger for blackhead arrdannelse. Den aktive bestanddelen er avledet fra løk, og er et element som kalles Allium cepa. Dette elementet sies å glatte utseendet på arr ved å redusere betennelse og oppmuntre til produksjon av kollagen. Kollagen er viktig i oppreisning av arr overalt på kroppen, fordi den brukes av kroppen til å stramme huden. Mange bruker Mederma, og 50% av brukerne bekrefter at Mederma fungerer. Hvis du ønsker å prøve Mederma for din Komedoner arrdannelse, være forberedt på å bruke ca $ 13,40 per 0,7 unse tube.

Scarguard MD

En andre over-the-counter anbefalte behandling for Komedoner arrdannelse er et produkt som kalles Scarguard MD. Dette produktet bruker de gunstige effektene av silisium, kortison, vitamin E, trykk, og okklusjon å helbrede arr og å forsøke å gjøre utseendet på arr avta over tid. Som Mederma, Scarguard MD oppfordrer også produksjonen av kollagen, det naturlige svaret på å redusere fremkomsten av arr.

Cellex C

Typisk et produkt anbefalt for behandling av fine linjer og rynker, Cellex C kan også brukes for behandling av blackhead arr. Cellex C er i det vesentlige en vitamin E produkt. Vitamin E er kjent for å stimulere kollagen vekst, og dermed oppmuntre huden healing.