Digidexo.com

Prevensjon og migrene relief

Prevensjon og migrene relief


Migrene rammer millioner av mennesker verden over. Utmattelse, stress og mat reaksjoner er vanlige årsaker til migrenepasienter, men det er også et stort antall migrene hos kvinner som er knyttet til menstruasjonssyklusen. WebMD rapporterer at om lag 70 prosent av migrenepasienter er kvinner. Av disse 60 til 70 prosent rapporterer sine migrene er relatert til sine perioder. Disse "menstruasjons migrene" kan påvirkes av p-piller, men resultatene kan variere fra person til person.

Prevensjon og Migrene

Østrogen er mistenkt for å være tungt knyttet til migrene utbruddet. Kvinner som lider av premenstruelle migrene har rapportert dem oppstår når deres østrogen og progesteron nivåene er på sitt laveste. Omvendt, rapporterte kvinner i overgangsalderen som gikk på hormon kosttilskudd for å øke østrogennivået en mye høyere forekomst av migrene. Mens det er en klar sammenheng mellom hormoner og migrene i mange kvinner, er at koblingen forskjellig for forskjellige mennesker. Noen kvinner som aldri har hatt migrene før har blitt kronisk syke av dem etter å ha tatt prevensjon. Andre som hadde lidd av dem i år funnet sine symptomer for å være borte når de begynte prevensjon. Mange migrenepasienter rapporterte sine migrene var borte i løpet av svangerskapet.

Hvis du ikke har en historie med migrene, men begynner å få dem etter start prevensjon, snakk med legen din om eventuelt bytte medisiner. Det er ulike prevensjons alternativer på markedet, og en annen type kan fungere bedre for deg. Mange kvinner som begynte å få migrene etter å ha tatt prevensjon rapporterte migrene utbruddet i den siste uken av sine sykluser. Mange p-piller som tas daglig bruke placebo i de siste syv dager bare for å holde deg i vanen med å ta det daglig. Siden det er ingen faktiske hormoner i medisinering, østrogennivået faller av kraftig, og dette antas å bidra til migrene.

Hvis du er en vanlig migrene lidende som allerede er på prevensjon eller skal begynne å snakke med legen din om å eksperimentere med forskjellige typer å prøve å finne en som ikke bistå i å eliminere migrene symptomer.

For de som har prøvd ulike typer prevensjon og fortsatt lider av migrene, men ønsker ikke å slutte å ta sine piller, kan bruk av en ikke-steroid anti-inflammatoriske medisiner hjelpe. Alltid konsultere legen din, men leger ofte anbefaler dette for de som trenger det. Den vanligste tid for anti-inflammatoriske medisiner er fra 19. dagen av den nåværende syklus gjennom den andre dagen av neste syklus. Sterkere medisiner kan vurderes dersom det er nødvendig, men ikke gå på en langsiktig prevensjon som Levonova Coil til du har funnet ut at det ikke bør ta på migreneanfall.