Digidexo.com

Den helbredende egenskaper av Shea Nut Butter

Den helbredende egenskaper av Shea Nut Butter


Shea butter har vært brukt i Afrika i mange år, først og fremst for sin fuktighetsgivende og helbredende egenskaper. Smør, enten i ren form eller i noen av dusinvis av kosmetiske former som kremer og leppepomader, forynger også hår, ifølge TreasuredLocks.com. Full av vitaminer og hud-condition fett, er shea smør også en anti-inflammatorisk og tilbyr en mild grad av solbeskyttelse.

Forhold og beskytter

Enten i sin uraffinert form eller som en ingrediens i et kommersielt produsert lotion eller salve, shea mutter smør, eller shea smør, forhold og fukter huden utsettes for vind, sol og ekstreme temperaturer. Smøret inneholder vitaminene A, E og F, som alle hjelpe til helbredelse og beskytte huden, i henhold til TreasuredLocks.com. Disse vitaminer og deres enkel absorpsjon også tillate shea smør for å gjenopprette glans og fuktighet til håret.

Legger fuktighet og elastisitet

Shea smør har vist seg å bidra til å behandle eller helbrede mindre hudsykdommer, ifølge TreasuredLocks.com, og er mest kjent for sin bruk bekjempe strekkmerker under svangerskapet. I tillegg kan shea butter brukes på eksem, psoriasis, bleie utslett, andre utslett, solbrenthet, sprukne hæler og mindre brannskader. Tørr hud, tørr hodebunn, peeling huden (spesielt etter solbad eller tanning) og kløende hud kan også dra nytte av shea smør er beroligende fuktighet og elastisitet det kan gå tilbake til huden.

Reduserer betennelse

Fett og vitaminer i shea butter gi den milde anti-inflammatoriske egenskaper, noe som gjør det gunstig for solbrenthet og andre brannskader, samt forhold som revmatoid artritt. Shea smør kan også bidra til å forhindre solbrenthet, som den kjemiske sammensetningen gir det lavt nivå UV beskyttende egenskaper (ca SPF 6, ifølge Botanical.com).