Digidexo.com

Nevromuskulære lidelser: Behandlinger og alternativer

Nevromuskulære lidelser påvirker nervene som styrer de frivillige musklene i kroppen. Nerveceller sender ut elektriske meldinger som styrer musklene i armer og ben, og når nervecellene bli usunn og dø av den nevromuskulær sykdom, kommunikasjonen mellom muskler og nervesystem bryter ned. Typer av nevromuskulære lidelser omfatter amyotropic lateral sklerose, multippel sklerose, muskeldystrofi, myasthenia gravis og spinal muskelatrofi. Mens det er ingen kur for nevromuskulære lidelser, kan en kombinasjon av ulike behandlinger og individuell og familievern det enklere å behandle symptomene.

Symptomer

På grunn av ødeleggelsen av neuronene og nevron-muskel-kommunikasjon, musklene svekkes over tid og avfallet bort. Som forringelse av musklene begynner, vil pasienten oppleve rykninger i armer og ben, kramper i musklene, og smerter i hele kroppen. Som muskel svekkelse blir verre og musklene avfall bort, vil pasienten ha felles og bevegelsesproblemer og smertene vil øke. Som nevromuskulær sykdom utvikler seg over tid, vil pasientene begynner å få problemer med hjertefunksjon og pust.

Medikamentell behandling

Medikamentell behandling kan være effektive for å behandle symptomene på en nevromuskulær sykdom. Immunsuppressive legemidler brukes til å lette utviklingen av sykdommen; disse stoffene virker ved å undertrykke betennelse i musklene, noe som avlaster både smerter og rykninger. I tillegg er antikrampemidler og antidepressive midler foreskrevet for pasienter for å behandle smerte forårsaket av de avkuttede forbindelser.

Fysioterapi

Fysioterapi er en nyttig behandlingsalternativ for nevromuskulær sykdom pasienter, så hjelper det med ledd og muskelbevegelse. Fysioterapi kan også lette noe av rykninger og kramper som er assosiert med nevromuskulære lidelser. Imidlertid vil fysioterapi ikke erstatte nevron og muskel-tilkobling.

Ergoterapi

Ergoterapi gjør mens du justerer til lidelse symptomer nevromuskulær sykdom pasienter til å utføre daglige aktiviteter. Ergoterapeuter vil hjelpe pasienten lære på nytt hvordan du skal gå innkjøp av mat og flytte rundt i huset, samt andre daglige nødvendigheter. I tillegg kan ergoterapi også hjelpe psykisk helse, som terapi kan gi pasienten en følelse av uavhengighet.

Rådgiving

Rådgivning kan være svært nyttig når du justerer til liv med en nevromuskulær sykdom. Individuell rådgivning eller gruppe rådgiving for pasientens familie kan gi et utløp for å håndtere de følelsesmessige problemer som kan oppstå. I tillegg kan familien utdanning hjelpe pasientens kjære lære mer om sykdommen.