Digidexo.com

De beste dietter for barn

De beste dietter for barn


Når du velger en diett for et barn, er det viktig å holde seg borte fra kjepphest dietter eller de som lover raske vekttap. Barn trenger balansert ernæring for riktig fysisk utvikling. The Zone Diet for Kids er en tilpasning av sonen diett etterfulgt av mange voksne. Dawn Jackson Blatner, en registrert kostholdsekspert, oppfordrer foreldre til å introdusere sine barn til henne flexitarian Diet, som minimerer kjøtt. Ifølge forskere fra Institutt for epidemiologi ved Ulm University i Tyskland, Middelhavsdietten kan beskytte barn mot astma, sammenlignet med en diett av tre eller flere hambugers uken. En Pennsylvania State studie fant en lav-fett diett er egnet for barn.

Flexitarian Diet

Den flexitarian Diet er en hovedsakelig vegetarisk kosthold som er rettet for å hjelpe en dieter leve lenger. Den flexitarian Diet er tilpasningsdyktig for barn fordi det fortsatt tillater en liten mengde magre proteiner, noe som er viktig for utvikling av hjernen og muskelvekst. Foreldre kan lage en plate med 50 prosent grønnsaker og frukt og en mindre mengde magre proteiner, som kylling eller fisk, og en liten porsjon av hele korn, som brun ris eller hel-hvete pasta. En del av flexitarian tilnærming er å gjøre sunne erstatninger. For eksempel tjener vanilje yoghurt med bær i stedet for iskrem og frukt skomaker. Barn lærer porsjonskontroll som en del av dietten.

The Zone Diet for Kids

The Zone Diet for Kids er en versjon av Zone Diet av Dr. Barry Sears som fokuserer på hjernen matvarer og fiber. The Zone Diet for Kids streker frokost som en måte å gi barn et godt forsprang. The Zone Diet er balanserte frokost kan inkludere granola, yoghurt og eple eller eggerøre, toast og appelsinjuice. De Zone Diet følgere påpeke frokost eaters får bedre karakterer, har en lengre oppmerksomhet span og delta mer i klassen i forhold til barn som hopper over frokosten. I tillegg til å spise frokost, er barn oppfordres til å bite eller beite hele dagen på Zone Diet. De vil også unngå bearbeidet mat og raffinert sukker og spiser grønnsaker, frukt, stivelse, yoghurt, belgfrukter og smarte fett som linfrø, raps og fiskeoljer. Proteinkilder inkluderer sjømat, soya, kjøtt, egg og meieriprodukter.

Mediterranean Diet

Barn som bor i Spania, Italia og Hellas allerede følger Middelhavet Diet. En studie ved Ulm University i Tyskland viste en Middelhavet Diet kan redusere barnets risiko for astma. De definerer dietten som ett rikt på grønnsaker, frukt og fisk. Andre stifter ved Middelhavet Diet inneholder olivenolje, belgfrukter, geitost, yoghurt, egg og bare en moderat forbruk av kjøtt. I stedet for raffinert sukker, ville barn spiser hele korn pasta og brød.

Low-Fat Diet

Forskerne som gjennomførte en studie ved Pennsylvania State funnet barn som kutte ned på fett er like næring som de som ikke gjør det. Barn på en lav-fett diett bør få om lag 30 prosent av sine kalorier fra fett og fortsatt følge retningslinjene på Food Pyramid. Nøkkelen for lav-fett diett for barn, er å oppmuntre til enumettet fett som senker dårlige og øke gode kolesterolet. Unngå transfett og mettet fett. Barn på lav-fett diett ville hoppe fast food og i stedet spiser frukt, grønnsaker, fisk, korn, ris, pasta, nøtter og frø. De ville drikke lettmelk og spise mat som er stekt, grillet eller bakt i stedet for stekt. Matvarer for å unngå eller begrense inkluderer iskrem, fet rødt kjøtt, smør, oljer, eggeplomme, ost og bearbeidet kjøtt.