Digidexo.com

Hvordan gjøre The Lemon Juice Cleanse

Hvordan og hva du kan forvente mens du gjør sitronsaft rens.

Bruksanvisning

Rensing er viktig for helsen vår, rydde ut giftstoffer for å holde våre kropper fungerer på sitt beste er målet for rengjøring. Forurensning fra miljøet, stress, pluss tilsetningsstoffer (pesticider, kjemiske farger pluss smakstilsetninger) i våre vann og mat er lagret i våre organer og fettvev. Disse giftstoffer bygge opp i våre organer over tid, disse giftstoffene kan bygge på veggene i våre små tarmen og gjøre det vanskelig for oss å absorbere maten vi spiser. Renser vil gi oss mer energi, bedre immunforsvaret og lindre ulike symptomer.

En veldig god rens som gir gode resultater er "sitronsaft rens" noen kaller det "master rens" uansett hva du kaller det vil du være glad du gjorde det. Sitronsaft rens består av 6 til 12 glass om dagen av: Saften av 1/2 sitron (fra ekte sitroner), 2 ss lønnesirup, 1/10 ts cayenne pepper (eller mindre, til smaken), 8 oz vann (god rent vann)

Denne protokollen kan brukes i opptil ti dager, selv om de fleste får godt resultat med bare 3 eller 4 dager. Det er viktig å lytte til kroppen din mens rensing.

Mat er ikke forbrukes i løpet av rens; i stedet, er et glass "saft" blanding forbrukes når sulten også sørge for at du drikker nok bra rent vann, er dette svært viktig som du trenger mye vann for å lage en enkel sti presse ut giftstoffer.

Knyttneve dagen du sannsynligvis ikke vil se mange resultater om noen, men andre og tredje dager vil vise tegn til å slippe giftstoffer, vil du måtte bruke badet mye så vær advart ikke har tenkt på å være steder der du ikke har rask tilgang til et bad. Ikke bare vil du føle deg lettere, men du vil ha mye mer energi.

Når du stopper for rens og begynne å spise igjen er det svært viktig å kun spise mat som er lett å fordøye. Ikke spis meieriprodukter, behandlet sukker eller rødt kjøtt i minst en uke etter (hvis i det hele tatt) går fra ingen mat til noe som er vanskelig å fordøye kan sjokkere systemet. Så hold deg til frukt og grønnsaker for de to første dagene etter at de renser deretter gå videre til nøtter, fisk og egg.

Husk å lytte til kroppen din hvis på noe tidspunkt føler deg ukomfortabel stoppe rens og alltid drikke masse god rent vann.

Lykke til og god rensing